Ομάδες ποδοσφαίρου Εθνική Ομάδα ΑΕΚ ΑΕΛ Απόλλων Σμύρνης Άρης Αστέρας Τρίπολης Ατρόμητος Βόλος Λαμία Ολυμπιακός ΟΦΗ ΠΑΟ Παναιτωλικός ΠΑΟΚ ΠΑΣ Γιάννινα Ιωνικός
menu

ΟΑΕΔ: Αρχίζουν οι αιτήσεις για το ειδικό εποχικό βοήθημα!

Στέλιος Ανδρικάκης
ΟΑΕΔ: Αρχίζουν οι αιτήσεις για το ειδικό εποχικό βοήθημα!

Ξεκινούν οι αιτήσεις για τον ΟΑΕΔ για όσους δικαιούνται το ειδικό εποχικό βοήθημα για το 2021, το οποίο σίγουρα θα βοηθήσει πολλούς.

Σήμερα, Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου αρχίζουν οι αιτήσεις όσον δικαιούνται το ειδικό εποχικό βοήθημα για το 2021 από τον ΟΑΕΔ.

Συγκεκριμένα, οι αιτήσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά, ενώ όσον αφορά αυτούς που θέλουν να κάνουν σε κάποιο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) θα μπορούν από τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου.

Αξίζει φυσικά να σημειωθεί ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, στις 14:00, με τη διαδικασία μετά από ανακοίνωση του ΟΑΕΔ να αρχίζει πολύ νωρίτερα.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Δημοσίου gov.gr, με τους κωδικούς TAXISnet, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/anergia/eidiko-epokhiko-boethema-oaed.

Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: gov.gr → Εργασία και ασφάλιση → Ανεργία → Ειδικό εποχικό βοήθημα ΟΑΕΔ.

Τα ποσά του ειδικού εποχικού βοηθήματος του ΟΑΕΔ!

Όσον αφορά τα ποσά που θα δοθούν, κυμαίνονται από 508,20 ευρώ έως 1.016,40 ευρώ και καταβάλλεται εφάπαξ στο τρίμηνο Σεπτεμβρίου-Νοεμβρίου κάθε έτους.

Δημοφιλη Αρθρα