ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΑΕΔ: Δείτε πότε θα καταβληθούν δώρο Χριστουγέννων και επιδόματα ανεργίας

Σας αφορά!Δείτε πότε θα καταβληθούν δώρο Χριστουγέννων και επιδόματα ανεργίας στον ΟΑΕΔ
ΟΑΕΔ: Δείτε πότε θα καταβληθούν δώρο Χριστουγέννων και επιδόματα ανεργίας

Από τη Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσει να καταβάλλεται το δώρο Χριστουγέννων στους επιδοτούμενους ανέργους του ΟΑΕΔ, αλλά και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.

Όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) από τις 10 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσουν να καταβάλλονται «τα επιδόματα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρονίως ανέργων και τα βοηθήματα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων, που κανονικά καταβάλλονται από 10/12/2018 έως και 06/01/2019».

Να σημειωθεί ότι ο έλεγχος για την αυτοπρόσωπη παρουσία των τακτικά επιδοτούμενων ανέργων, των δικαιούχων του βοηθήματος των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων και των μακροχρονίως ανέργων, στα χρονικά διαστήματα που τους έχουν οριστεί, εξακολουθεί να ισχύει.

Δεν ανοίγει ακόμα η πλατφόρμα για το κοινωνικό μέρισμα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΟΑΕΔ: Δείτε πότε θα καταβληθούν δώρο Χριστουγέννων και επιδόματα ανεργίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.