ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΑΕΔ: Δείτε αν δικαιούστε δωρεάν εισιτήρια για κατασκηνώσεις

Πρόγραμμα για 70.000 παιδιά, για διακοπές σε κατασκηνώσεις, έβγαλε ο ΟΑΕΔ
ΟΑΕΔ: Δείτε αν δικαιούστε δωρεάν εισιτήρια για κατασκηνώσεις

Ένα πρόγραμμα για δωρεάν κατασκήνωση, για παιδιά από 5,5 ως 16 ετών, έχει δημοσιοποιήσει ο ΟΑΕΔ, για αυτό το καλοκαίρι.

Συνολικά 70.000 παιδιά θα πάνε σε παιδικές κατασκηνώσεις, με τις ενδιαφερόμενες οικογένειες, να πρέπει να υποβάλουν αιτήσεις ηλεκτρονικά.

Όπως ανακοίνωσε ο οργανισμός, η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων, θα αρχίσει την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου, όπου για να έχουν δικαίωμα να στείλουν οι γονείς τους τα παιδιά, θα υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια.

Αυτά είναι:

1.Θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον δύο μήνες τακτικής επιδότησης το 2018 ως άνεργοι. Όσον αφορά στο οικογενειακό εισόδημα, δε θα πρέπει να υπερβαίνει τα 28.000 ευρώ, βάσει του εκκαθαριστικού για το φορολογικό έτος 2017.

2.Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν γεννηθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 2003 και πριν τις 15 Ιουνίου 2013.

Πότε και που θα γίνουν οι κατασκηνώσεις

Οι παιδικές κατασκηνώσεις του ΟΑΕΔ, θα γίνουν από τις 15 Ιουνίου ως τις 3 Σεπτεμβρίου και κανένα παιδί δεν θα ξεπεράσει τις 15 (συνεχόμενες) ημέρες.

Οι συνεργαζόμενες παιδικές κατασκηνώσεις βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα και οι οικογένειες επιλέγουν ελεύθερα αυτή που θέλουν, σε συνεννόηση με τη διεύθυνση της κατασκήνωσης, καθώς οι θέσεις, όπως και οι ημερομηνίες λειτουργίας, είναι προκαθορισμένες και διαφέρουν για κάθε κατασκήνωση.

Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα, όταν και θα καταρτιστεί η πλήρης λίστα με τις κατασκηνώσεις.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΟΑΕΔ: Δείτε αν δικαιούστε δωρεάν εισιτήρια για κατασκηνώσεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.