ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΑΕΔ: Επίδομα εργασίας – Ποιοι άνεργοι το δικαιούνται

Για πρώτη Φορά επίδομα εργασίας για τους επιδοτούμενους ανέργους περιλαμβάνει το «Δουλειές Για Όλους».
ΟΑΕΔ: Επίδομα εργασίας – Ποιοι άνεργοι το δικαιούνται

ΟΑΕΔ: Στους άξονες του σχεδίου νόμου με τίτλο «Δουλειές Ξανά» που θα τεθεί αύριο (8/4) σε δημόσια διαβούλευση αναφέρθηκε ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης.

Την ώρα που ίδιος βάζει «σφήνα» κυβερνητική πατέντα σε νομοσχέδιο και πετά χιλιάδες ανέργους εκτός ΟΑΕΔ, με ανάρτησή του στο Twitter έκανε λόγο για το επίδομα εργασίας για τους επιδοτούμενους ανέργους που προβλέπεται για πρώτη φορά.

«Στο Σ/Ν “Δουλειές Ξανά” για την αναδιοργάνωση του ΟΑΕΔ θεσπίζεται για πρώτη φορά επίδομα εργασίας για επιδοτούμενους ανέργους που βρίσκουν δουλειά ώστε εκτός από τον μισθό τους να εισπράττουν 50% του επιδόματος ανεργίας. #Με_σχέδιο συνεχίζουμε τις μεταρρυθμίσεις. @K_Hatzidakis», έγραψε.

Να σημειωθεί πως όπως αναφέρεται στο νομοσχέδιο, η επιδότηση των ανέργων αλλάζει και θα γίνεται βάσει κριτηρίων. Επίσης δίνεται ένα επιπλέον κίνητρο στους επιδοτούμενους ανέργους, που θα βρίσκουν εργασία: θα λαμβάνουν για 12 μήνες, το 50% της επιδότησης!

Ειδήσεις σήμερα

Γι αυτό σκότωσε τα παιδιά της η Ρούλα Πισπιρίγκου

Κορονοϊός: Αδιανόητο! Ολαταχώς για 4η δόση!

Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο λόγος που ο Καμπελά μπορεί να έρθει το καλοκαίρι!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΟΑΕΔ: Επίδομα εργασίας – Ποιοι άνεργοι το δικαιούνται», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.