ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΑΕΔ: Ηλεκτρονικά από σήμερα 30/3 η κάρτα και το επίδομα ανεργίας

Ηλεκτρονικά θα γίνεται από σήμερα όπως ανακοινώθηκε η έκδοση της κάρτας ανεργίας αλλά και η αίτηση για επιδότηση στον ΟΑΕΔ προκειμένου να αποδεχθεί κάθε επαφή λόγω κορονοϊού. Σύμφωνα με μετρήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί οι περισσότερες επισκέψεις στα 118 Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης, γίνονται για τις δύο συγκεκριμένες ενέργειες, κάτι που θέλει να εξαλείψει ο Οργανισμός Απασχολήσεως...
ΟΑΕΔ: Ηλεκτρονικά από σήμερα 30/3 η κάρτα και το επίδομα ανεργίας

Ηλεκτρονικά θα γίνεται από σήμερα όπως ανακοινώθηκε η έκδοση της κάρτας ανεργίας αλλά και η αίτηση για επιδότηση στον ΟΑΕΔ προκειμένου να αποδεχθεί κάθε επαφή λόγω κορονοϊού.

Σύμφωνα με μετρήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί οι περισσότερες επισκέψεις στα 118 Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης, γίνονται για τις δύο συγκεκριμένες ενέργειες, κάτι που θέλει να εξαλείψει ο Οργανισμός Απασχολήσεως Εργατικού Δυναμικού.

Μάλιστα όσοι άνεργοι έχουν προγραμματισμένα ραντεβού, μετά την ηλεκτρονική εγγραφή τους και την αίτηση τους για το επίδομα ανεργίας, τους Γερμανούς ραντεβού θα ακυρώνεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαγόρευση κυκλοφορίας: Κυριακή με… βροχή προστίμων -497 πρόστιμα σε λίγες ώρες (vid)

Το ίδιο θα γίνεται για αυτούς που έχουν κλείσει ραντεβού, αφού θα μπορώ να κάνω τη διαδικασία μέσω ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Ο ΟΑΕΔ επισημαίνει ότι έχει υλοποιήσει ένα εκτεταμένο σύνολο υπηρεσιών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, που περιλαμβάνει περισσότερες από 40 ηλεκτρονικές υπηρεσίες για ανέργους, εργαζόμενους, εργοδότες και επιχειρήσεις. Υπενθυμίζεται πως η πρόσβαση νέων χρηστών στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά με τους κωδικούς του TAXISnet.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΟΑΕΔ: Ηλεκτρονικά από σήμερα 30/3 η κάρτα και το επίδομα ανεργίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.