ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΑΕΔ: Ημέρες πληρωμής για Δώρο Χριστουγέννων και επιδόματα

Προπληρωμή επιδομάτων και Δώρου Χριστουγέννων από τον ΟΑΕΔ. Δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες
ΟΑΕΔ: Ημέρες πληρωμής για Δώρο Χριστουγέννων και επιδόματα

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, θα καταβληθεί το Δώρο Χριστουγέννων 2019 από τον ΟΑΕΔ.

Συγκεκριμένα, τα επιδόματα από τον ΟΑΕΔ θα προπληρωθούν ως εξής:

Από τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 θα αρχίσει να καταβάλλεται το Δώρο Χριστουγέννων 2019 στους επιδοτούμενους ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.

Επίσης, από τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 θα ξεκινήσουν να προπληρώνονται τα επιδόματα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρονίως ανέργων καθώς και τα βοηθήματα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων.

Η καταβολή θα γίνει από τις 9 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2020.

Οι πιστώσεις των επιδομάτων θα γίνουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Ο έλεγχος για την αυτοπρόσωπη παρουσία των τακτικά επιδοτουμένων ανέργων, των δικαιούχων του βοηθήματος των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων, καθώς και των μακροχρονίως ανέργων (μέσα στα χρονικά διαστήματα που τους έχουν οριστεί) εξακολουθεί να ισχύει.

 

View this post on Instagram

 

Ο @oaed_officialpage συμμετέχει ενεργά στη European Vocational Skills Week 2019, στο Ελσίνκι, παρουσία της Υπουργού Παιδείας της Φινλανδίας κ.Li Andersson και της Ευρωπαίας Επιτρόπου Απασχόλησής κ. Marianne Thyssen, κύρια εμπνευστής της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Επαγγελματικών Δεξιοτήτων από το 2016, με την επικεφαλής της 2ης ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ στη Θεσσαλονίκη, κ. Αγγελική Φιλιππίδου, να καταθέτει τη δική της μαρτυρία ως τιμώμενο πρόσωπο και ως κάτοχος του πρώτου βραβείου Αριστείας για την εκδήλωση του σχολείου της με θέμα την εικονική επιχείρηση: «ΕΥΕΞΙΑ». 🇬🇷🇫🇮🇪🇺 #neosoaed #epasoaed #VET #EUVocationalSkills #euskillsweek #aristeiast

A post shared by ΟΑΕΔ (@oaed_officialpage) on

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταστηματάρχες: «Τόσο έριξε τον τζίρο ο αντικαπνιστικός»

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΟΑΕΔ: Ημέρες πληρωμής για Δώρο Χριστουγέννων και επιδόματα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.