ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΑΕΔ – ΟΠΕΚΑ: Αρχίζει η πληρωμή επιδομάτων

Αρχίζει η πληρωμή επιδομάτων από ΟΑΕΔ και ΟΠΕΚΑ.
ΟΑΕΔ – ΟΠΕΚΑ: Αρχίζει η πληρωμή επιδομάτων

ΟΑΕΔ – ΟΠΕΚΑ: Το Υπουργείο Εργασίας καταβάλλει από σήμερα έως και την Παρασκευή σε περίπου 1.800.000 δικαιούχους 820.000.000 ευρώ.

Από το παραπάνω ποσό ξεχωρίζουν οι πληρωμές 10.900.000 ευρώ σε 25.150 δικαιούχους για προκαταβολές συντάξεων για τον μήνα Σεπτέμβριο και οι τακτικές μηνιαίες καταβολές από τον ΟΠΕΚΑ.

Από τον ΕΦΚΑ σήμερα θα καταβληθούν 553.200.000 ευρώ σε 912,825 δικαιούχους για κύριες και επικουρικές συντάξεις Σεπτεμβρίου συνταξιούχων του Δημοσίου και τέως φορέων ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Μέσα στην εβδομάδα, θα καταβληθούν 13.900.000 ευρώ σε 540 δικαιούχους σε συνέχεια έκδοσης αποφάσεων για εφάπαξ, 11.100.000 ευρώ θα καταβληθούν σε 19.230 δικαιούχους για παροχές σε χρήμα (επιδόματα μητρότητας, κυοφορίας, ασθενείας, ατυχήματος, έξοδα κηδείας), 430.000 ευρώ θα καταβληθούν σε 540 δικαιούχους για παροχές του τ. ΤΑΥΤΕΚΩ και 13.100 ευρώ θα καταβληθούν σε 39 δικαιούχους για κληρονομικές παροχές επικουρικής σύνταξης.

Από την πλευρά του ΟΑΕΔ θα γίνουν οι εξής καταβολές: 11.000.000 ευρώ σε 28.000 δικαιούχους για καταβολή επιδομάτων ανεργίας και λοιπών επιδομάτων, 25.000.000 ευρώ σε 11.000 δικαιούχους στο πλαίσιο επιδοτούμενων προγραμμάτων απασχόλησης και 6.000.000 ευρώ σε 7.000 μητέρες για επιδοτούμενη άδεια μητρότητας.

Να θυμίσουμε ότι ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλει αύριο 186.558.332 ευρώ σε 744.259 δικαιούχους για αναπηρικά επιδόματα (αναπηρικά και διατροφής), το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, επιδόματα στέγασης, γέννησης, ανασφάλιστων υπερηλίκων και άλλα.

Διαβάστε επίσης

Viral: Βρέθηκε ο σωσίας του «The Rock» και είναι αστυνομικός

Big Brother: Αποχώρηση ΒΟΜΒΑ! Έφυγε από την πρώτη ημέρα αυτός ο παίκτης

Big Brother: Παίκτρια εξομολογήθηκε ότι δολοφόνησαν τον σύντροφό της!

#Tags για το άρθρο με τίτλο «ΟΑΕΔ – ΟΠΕΚΑ: Αρχίζει η πληρωμή επιδομάτων».
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: ΗΠΑ: Τα «σπασμένα» του αντι – «τραμπιστή» Μητσοτάκη πληρώνει ο λαός – 600.000 δολάρια σε λόμπι για να προσεγγίσoυν τον Τραμπ!

ΗΠΑ: Τα «σπασμένα» του αντι – «τραμπιστή» Μητσοτάκη πληρώνει ο λαός – 600.000 δολάρια σε λόμπι για να προσεγγίσoυν τον Τραμπ!

Διπλωματικό βατερλώ με τις ΗΠΑ - Ο Μητσοτάκης βρέθηκε στη λάθος πλευρά της ιστορίας και παρέσυρε μια ολόκληρη χώρα στη διεθνή απομόνωση

Κοινωνία
Κοινωνία: Προσκυνητής: Ένας ψηφιακός οδηγός στα κορυφαία Θρησκευτικά μνημεία του κόσμου

Προσκυνητής: Ένας ψηφιακός οδηγός στα κορυφαία Θρησκευτικά μνημεία του κόσμου

Ο ιστότοπος έχει σαν απώτερο σκοπό την ενημέρωση σχετικά με τα θρησκευτικά μνημεία (Ναοί, Μονές, Προσκυνήματα, Μοναστήρια) της Ορθόδοξης Εκκλησίας ανά τον κόσμο.

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέμπη: Τραγικά fake news περί «γνήσιων» βίντεο της εμπορικής – Πανηγυρίζουν για το πόρισμα – φιάσκο ενώ δεν απαντήθηκε τίποτα

Τέμπη: Τραγικά fake news περί «γνήσιων» βίντεο της εμπορικής – Πανηγυρίζουν για το πόρισμα – φιάσκο ενώ δεν απαντήθηκε τίποτα

Το πόρισμα των δικαστικών πραγματογνωμόνων δεν πιστοποιεί τη γνησιότητα των βίντεο - Είναι οι ίδιοι που απέδωσαν στα... έλαια σιλικόνης την έκρηξη 80 μέτρων!

Κοινωνία
Κοινωνία: Πως η τεχνητή νοημοσύνη και οι αλγόριθμοι μπορούν να ελέγξουν αν ένα βίντεο είναι fake ή αληθινό με αφορμή το θέμα των Τεμπών…

Πως η τεχνητή νοημοσύνη και οι αλγόριθμοι μπορούν να ελέγξουν αν ένα βίντεο είναι fake ή αληθινό με αφορμή το θέμα των Τεμπών…

Ο Καθηγητής Στρατιωτικών Σχολών και Σύγχρονων Τεχνολογιών Μάριος Παπαευσταθίου Καλεσμένος στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Kontra Channel με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο : Η Τεχνητή Νοημοσύνη και οι Αλγόριθμοι για τον Έλεγχο Αυθεντικότητας Βίντεο

Κοινωνία
Κοινωνία: Καύση νεκρών: Μια μαρτυρία που συγκλονίζει – «Πριν γίνει αποτέφρωση βλέπω το σώμα να έρχεται πιο κοντά στο κακό και τη σήψη»

Καύση νεκρών: Μια μαρτυρία που συγκλονίζει – «Πριν γίνει αποτέφρωση βλέπω το σώμα να έρχεται πιο κοντά στο κακό και τη σήψη»

Ρίγος προκαλεί η μαρτυρία ενός ιδιοκτήτη γραφείου τελετών - «Η σήψη να γίνεται τόσο γρήγορη που δεν πιστεύω στα μάτια μου. Το έχω βιώσει»

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέμπη: Oύτε στην Ουγκάντα αυτά – Παραμένει άφαντος για 2 χρόνια ο υπάλληλος που «ανακάλυψε» τα βίντεο της εμπορικής!

Τέμπη: Oύτε στην Ουγκάντα αυτά – Παραμένει άφαντος για 2 χρόνια ο υπάλληλος που «ανακάλυψε» τα βίντεο της εμπορικής!

Η εταιρεία φύλαξης Insterstar δεν έχει κατονομάσει τον υπάλληλο φάντασμα - Έχει κληθεί να καταθέσει εδώ και 8 μήνες αλλά παραμένει «εξαφανισμένος»!

Κοινωνία
Κοινωνία: Μήνυση – βόμβα της Μ. Καρυστιανού κατά του εφέτη ανακριτή: Δεν έβαλε στη δικογραφία 649.000 αρχεία από Hellenic Train, ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Μήνυση – βόμβα της Μ. Καρυστιανού κατά του εφέτη ανακριτή: Δεν έβαλε στη δικογραφία 649.000 αρχεία από Hellenic Train, ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Κρίσιμα αρχεία ήχου και εικόνας κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στον Σωτήρη Μπακαΐμη, αλλά δεν υπάρχουν στη δικογραφία

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέμπη: Από τους εκατοντάδες διασωθέντες επιβάτες, έχουν καταθέσει μόνο 8 – Ακόμα δεν έχουν επιστραφεί τα κινητά των θυμάτων!

Τέμπη: Από τους εκατοντάδες διασωθέντες επιβάτες, έχουν καταθέσει μόνο 8 – Ακόμα δεν έχουν επιστραφεί τα κινητά των θυμάτων!

Αποκαλύψεις σοκ - «Με το ζόρι γίνονται πράγματα στην ανάκριση - Αμφισβητούσαν παιδί που ήταν στο τρίτο βαγόνι και ήθελε να καταθέσει»

Κοινωνία
Κοινωνία: Ανακοίνωση – χαστούκι από την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: «Ο πρωθυπουργός μας έκανε δημόσιες υποδείξεις για τα Τέμπη – Θέλουμε θωράκιση της ανεξαρτησίας μας»

Ανακοίνωση – χαστούκι από την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: «Ο πρωθυπουργός μας έκανε δημόσιες υποδείξεις για τα Τέμπη – Θέλουμε θωράκιση της ανεξαρτησίας μας»

Σε εντελώς άλλο μήκος κύματος από την προκλητική ανακοίνωση της Ιωάννας Κλάπα, η ΕΔΕ αφήνει σαφείς αιχμές για τον Μητσοτάκη

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: ΠτΔ – Κώστας Τασούλας: Ήττα της Δημοκρατίας – Εξελέγη ο «κομματάρχης» της ΝΔ σε ένα στημένο μονόπρακτο χωρίς λαϊκή αποδοχή

ΠτΔ – Κώστας Τασούλας: Ήττα της Δημοκρατίας – Εξελέγη ο «κομματάρχης» της ΝΔ σε ένα στημένο μονόπρακτο χωρίς λαϊκή αποδοχή

Συνεχίζεται η κατρακύλα του αξιώματος μετά τη Σακελλαροπούλου - Με ΠτΔ Τασούλα η Δημοκρατία ηττήθηκε από τα... αποδυτήρια

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Πώληση του κτιρίου της Αλλατίνη σε Τούρκο επιχειρηματία και κολλητό του Ερντογάν;

Πώληση του κτιρίου της Αλλατίνη σε Τούρκο επιχειρηματία και κολλητό του Ερντογάν;

Το δόγμα Ερντογάν για τη Θεσσαλονίκη;

Κοινωνία
Κοινωνία: Χρίστος Βασιλόπουλος της «Μηχανής του Χρόνου»: «Χρίστος είναι το σωστό – Το Χρήστος με ήτα έγινε για να απομακρύνουν το όνομα από τον Χριστό»

Χρίστος Βασιλόπουλος της «Μηχανής του Χρόνου»: «Χρίστος είναι το σωστό – Το Χρήστος με ήτα έγινε για να απομακρύνουν το όνομα από τον Χριστό»

Χρίστος Βασιλόπουλος: «Το Χρίστος με γιώτα είναι η αρχική γραφή του ονόματος - Με ήτα είναι κάτι άλλο και δεν σχετίζεται με τα Χριστούγεννα»

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέμπη: Αμείλικτα ερωτήματα για τα βίντεο – Οι κάμερες δεν λειτουργούσαν τη νύχτα της σύγκρουσης και φέρεται να τοποθετήθηκαν 4 μήνες μετά!

Τέμπη: Αμείλικτα ερωτήματα για τα βίντεο – Οι κάμερες δεν λειτουργούσαν τη νύχτα της σύγκρουσης και φέρεται να τοποθετήθηκαν 4 μήνες μετά!

Εσωτερικό έγγραφο του ΟΣΕ τινάζει στον αέρα τη συζήτηση περί γνησιότητας των βίντεο της εμπορικής - Πληθαίνουν τα αναπάντητα ερωτήματα

Κοινωνία
Κοινωνία: «Ψίθυροι από μελάνι»: Podcast με τον Νίκο Θρασυβούλου, από το βιβλίο του Νίκου Αναγνωστάκη

«Ψίθυροι από μελάνι»: Podcast με τον Νίκο Θρασυβούλου, από το βιβλίο του Νίκου Αναγνωστάκη

Διαβάζει το κεφάλαιο Μάνος Ελευθερίου: «Ο Ελευθερίου έφυγε μ' ένα μεγάλο παράπονο»

Κοινωνία
Κοινωνία: Έγκλημα στα Τέμπη: Νέο βίντεο – σοκ δείχνει ότι ο εκσκαφέας έβρισκε αντικείμενα στις μέρες του μπαζώματος – «Τι είναι αυτό; Τσάντα;» (vid)

Έγκλημα στα Τέμπη: Νέο βίντεο – σοκ δείχνει ότι ο εκσκαφέας έβρισκε αντικείμενα στις μέρες του μπαζώματος – «Τι είναι αυτό; Τσάντα;» (vid)

Το βίντεο που συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία αποκαλύπτει τη μεγάλη βιασύνη να μπαζωθεί ο χώρος, πριν βρεθούν όλα τα πειστήρια

Κοινωνία