ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΑΕΔ: Προκήρυξε νέες θέσεις εργασίες

Ο ΟΑΕΔ ανακοίνωσε πρόγραμμα για την πρόσληψη 40 εκπαιδευτικών στο ΚΕΚ Λαμίας
ΟΑΕΔ: Προκήρυξε νέες θέσεις εργασίες

Νέες θέσεις εργασίες, 40 στον αριθμό, ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ στο Σύλλογο Ιδιοκτητών Συνεργείων αυτοκινήτων Λαμίας του Νομού Φθιώτιδας.

Συγκεκριμένα αναρτήθηκε η προκήρυξη για την για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτικών στο ΚΕΚ Λαμίας, για την υλοποίηση ενός προγράμματος κατάρτισης 40 εργαζομένων του Συλλόγου Ιδιοκτητών Συνεργείων αυτοκινήτων Λαμίας (Σ.Ι.Σ.Α.Λ.) του Νομού Φθιώτιδας, με τίτλο: «Διαχείριση Αποβλήτων στο χώρο Εργασίας», διάρκειας 30 ωρών.

Ο Οργανισµός προκειµένου να καλύψει τις ανάγκες σε ωροµίσθιο εκπαιδευτικό προσωπικό, µε σύµβαση εξαρτηµένης εργασίας ορισµένου χρόνου (άρθρο 3 παρ. 2 και 3 του Ν. 2336/95 και άρθρο 16 του Ν. 2643/98), καλεί όσους ενδιαφέρονται και πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, να υποβάλουν αίτηση µε τα απαιτούµενα δικαιολογητικά από την ∆ευτέρα 01-04-2019 έως και την ∆ευτέρα 08-04-2019, MONO µε συστηµένη επιστολή η µε ταχυµεταφορά και ώρα από 8:00 π.µ. έως 13:00 µ.µ., όπως προβλέπονται από την µε αριθµ. 191300/4.07.1996 (ΦΕΚ576/τ.Β΄/16.07.1996) Απόφαση του Υπουργού Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων, στο ΚΕΚ Λαµίας, (Στυλίδας 93, Μεγάλη Βρύση, 35100, Λαµία τηλ 22310-51074), για τη δηµιουργία πινάκων αξιολόγησης και επιλογής ωροµίσθιων εκπαιδευτικών οι οποίοι θα ισχύουν καθ’ όλη τη διάρκεια του συγκεκριµένου προγράµµατος κατάρτισης και θα καλύπτουν τις ανάγκες των αντίστοιχων θεµατικών αντικειµένων. ∆ικαίωµα υποβολής αίτησης έχουν όλοι οι Εκπαιδευτές οι οποίοι πληρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσης.

Πληροφορίες για τις ζητούµενες ειδικότητες, τα µαθήµατα, την υποβολή αιτήσεων και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, δίνονται στο ΚΕΚ Λαµίας του ΟΑΕ∆ και στην ιστοσελίδα του ΟΑΕ∆ www.oaed.g

Μπορείτε να δείτε την προκήρυξη του ΟΑΕΔ εδώ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΟΑΕΔ: Προκήρυξε νέες θέσεις εργασίες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.