ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΑΣΘ: Επίθεση Αρειανών σε οδηγό και επιβάτες

Απίστευτο κι όμως αληθινό αυτό που σκεφτόταν
ΟΑΣΘ: Επίθεση Αρειανών σε οδηγό και επιβάτες

Επίθεση από ομάδα οπαδών δέχθηκε οδηγός του ΟΑΣΘ το απόγευμα της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, με τους επιβάτες να κατεβαίνουν έντρομοι με φόντο το ντέρμπι μεταξύ του Άρη του και ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ThinkSimple: «περίπου 200 οπαδοί κατέβασαν με το ζόρι επιβάτες του λεωφορείου της γραμμής 10 που εκτελεί το δρομολόγιο Χαριλάου – Σιδηροδρομικό Σταθμό και αντίστροφα και απαιτούσαν να πάει μόνο αυτούς κατευθείαν στο Παλέ ντε Σπορ για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Basket League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρης- ΠΑΟΚ 85-82 (παρ.): Το ντέρμπι στον Αυτοκράτορα (vids)

Οι επιβάτες πανικοβλήθηκαν από τον έντονο προπηλακισμό και τις ύβρεις που δέχτηκαν. Φοβούμενος ο οδηγός για την ψυχική και σωματική του ακεραιότητα, αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει το δρομολόγιο, κάτω από απαράδεκτες οδηγικές συνθήκες».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΟΑΣΘ: Επίθεση Αρειανών σε οδηγό και επιβάτες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.