ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΧΕ: «Οι σκέψεις μας στις οικογένειες των θυμάτων»

Η ομοσπονδία χάντμπολ εξέδωσε ανακοίνωση για την τραγωδία στην Ραφήνα
ΟΧΕ: «Οι σκέψεις μας στις οικογένειες των θυμάτων»

Η ανείπωτη τραγωδία τις φωτιές στην Αττική, έχει αφήσει άφωνο όλο τον κόσμο. Την ώρα που καίγεται η Αθήνα, υπάρχουν ομάδες που βρίσκονται στο εξωτερικό για αγωνιστικές υποχρεώσεις και μαθαίνουν για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα μέσω των ΜΜΕ.

Η ομοσπονδία χάντμπολ με ανακοίνωσή της, εξέφρασε την θλίψη της για την τραγωδία, τονίζοντας πως ζήτησε από την Ευρωπαϊκή και την παγκόσμια ομοσπονδία, να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε Σκόπια (ευρωπαϊκό Νέων) και Καζάν (παγκόσμιο μπιτς χάντμπολ) για τα θύματα της φωτιάς.

Η ανακοίνωση της ΟΧΕ:

«Ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής, το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, ο εκπρόσωπος του αθλήματος στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, Α’ Αντιπρόεδρος Στέλιος Αγγελούδης, το προσωπικό και όλοι οι άνθρωποι του χάντμπολ, εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη και οδύνη για τις αθώες ψυχές που χάθηκαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική. Ευχόμαστε ο αριθμός των νεκρών και των τραυματιών της ανείπωτης αυτής τραγωδίας να μην μεγαλώσει άλλο.

Η σκέψη μας και οι προσευχές μας είναι στις οικογένειες των θυμάτων. Η χώρα μας δοκιμάζεται για μία ακόμα φορά με τον πιο σκληρό τρόπο. Οι αποστολές των Εθνικών μας ομάδων στο EURO των Νέων στα Σκόπια και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Handball στο Καζάν είναι συντετριμμένες.

Οι αρχηγοί αποστολών σε συνεννόηση με το Δ.Σ. της ΟΧΕ ζήτησαν από τους διοργανωτές των δύο τουρνουά να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στα σημερινά παιχνίδια της Ελλάδας στη μνήμη των θυμάτων.

Η Ελλάδα μας βρίσκεται σε βαθύ πένθος».

Οι ομάδες στο πλευρό τους… (upd)

LIVE – Εθνική τραγωδία με 76 νεκρούς, φόβοι για πολλούς περισσότερους (upd)

Δίπλα στους πληγέντες ο Ολυμπιακός

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΟΧΕ: «Οι σκέψεις μας στις οικογένειες των θυμάτων»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.