ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οδηγούν ανάποδα στο αντίθετο ρεύμα της Λεωφόρου Σχιστού για να γλιτώσουν την κίνηση!

Οδηγούν ανάποδα! Σύστημα έχουν κάνει την παράνομη οδήγηση στη λεωφόρου Σχιστού περαστικοί από το σημείο. Στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας οδηγούν κατ’επανάληψη οδηγοί που κινούνται στη λεωφόρο Σχιστού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, αλλά για «σύστημα» που έχουν οδηγοί, που θέλουν να αποφύγουν την κίνηση και να γλιτώσουν χρόνο. Η ανάποδη οδήγηση,...
Οδηγούν ανάποδα στο αντίθετο ρεύμα της Λεωφόρου Σχιστού για να γλιτώσουν την κίνηση!

Οδηγούν ανάποδα! Σύστημα έχουν κάνει την παράνομη οδήγηση στη λεωφόρου Σχιστού περαστικοί από το σημείο. Στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας οδηγούν κατ’επανάληψη οδηγοί που κινούνται στη λεωφόρο Σχιστού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, αλλά για «σύστημα» που έχουν οδηγοί, που θέλουν να αποφύγουν την κίνηση και να γλιτώσουν χρόνο.

Η ανάποδη οδήγηση, μάλιστα, δεν καλύπτει απόσταση λίγων μέτρων, αλλά φτάνει το ένα χιλιόμετρο, μέχρι την έξοδο των ανεγκέφαλων από τη λεωφόρο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οδηγούν ανάποδα στο αντίθετο ρεύμα της Λεωφόρου Σχιστού για να γλιτώσουν την κίνηση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.