ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Oι θρύλοι των πανελληνίων

Μέρες που είναι, πολλοί ανατρέχουν σε video από το παρελθόν για να θυμηθούν κάποιες αξέχαστες ατάκες.
Oι θρύλοι των πανελληνίων

Πανελλήνιες εξετάσεις: Μέρες που είναι, πολλοί ανατρέχουν σε video από το παρελθόν για να θυμηθούν κάποιες αξέχαστες ατάκες.

Μαθητές που κλήθηκαν να μιλήσουν on camera για τις Πανελλήνιες εξετάσεις, τα θέματα που τους έτυχαν και πώς τα αντιμετώπισαν (ή… δεν τα αντιμετώπισαν).

Ο τρόπος που σχολίασαν το… κακό που τους βρήκε, σε συνδυασμό με το όποιο άγχος μπορεί να έχει η επαφή με τον κόσμο της TV, έφεραν πολλά διαμαντάκια.

Ατάκες που έγιναν viral και που χρησιμεύουν για να αποφορτίσουν κάθε φορά τους μαθητές, οι οποίοι κάθονται στα θρανία, όχι για μια απλή καθημερινή μέρα, αλλά για τη διαδικασία που σε έναν σεβαστό βαθμό διαμορφώνει τη μετέπειτα ζωή τους.

Είναι πράγματι μια μεγάλη δοκιμασία, αλλά… παιδιά δεν είναι το παν.

Χαλαρώστε, λοιπόν, απολαμβάνοντας τις μορφές του παρακάτω video.

Καλή επιτυχία τόσο στις Πανελλήνιες όσο, κυρίως, στη μετέπειτα ζωή σας. Και μακριά από… πανωλεθρίες!

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online. Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πανελλήνιες: Ο πιο «Τσίπρας» μαθητής που πέρασε από τις πανελλήνιες μετά τον Τσίπρα

Αυτός είναι ο πιο χαλαρός μαθητής στις πανελλήνιες ever

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Oι θρύλοι των πανελληνίων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.