ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οικολογικό το φετινό μήνυμα του Άγιου Βασίλη από τη Λαπωνία

Τι ζήτησε ο αγαπημένος άγιος των παιδιών λίγο πριν ανέβει στο έλκηθρό του
Οικολογικό το φετινό μήνυμα του Άγιου Βασίλη από τη Λαπωνία

Στο χωριό του Άγιου Βασίλη στη Λαπωνία, μια ομάδα από ξωτικά έχει αναλάβει να διεκπεραιώσει τα 30.000 γράμματα που καταφθάνουν σε ημερήσια βάση εκεί, στην τελική ευθεία πριν από τα Χριστούγεννα.

Με αποστολείς παιδιά από κάθε γωνιά του κόσμου, κάθε γράμμα ζητάει από τον Άγιο Βασίλη να αφήσει δώρα κάτω από τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους ως ανταμοιβή επειδή επέδειξαν καλή συμπεριφορά κατά τη διάρκεια του έτους.

Καθισμένος στο δωμάτιό του, κι ενώ διαβάζει τα γράμματα, ο Άγιος Βασίλης αποκάλυψε τι θα ήθελε ο ίδιος για τα Χριστούγεννα, στο ετήσιο μήνυμά του.

«Η φίλη μας η φύση αντιμετωπίζει προβλήματα εδώ και κάποιο καιρό και τώρα μπορούμε όλοι μαζί να της δώσουμε ένα δώρο, μπορούμε να βοηθήσουμε τη φύση. Σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα», είπε ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών λίγο προτού ανέβει στο έλκηθρό του.

ΠΗΓΗ:newsbeast.gr

Αυτές είναι οι αργίες του 2019

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οικολογικό το φετινό μήνυμα του Άγιου Βασίλη από τη Λαπωνία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.