ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ωκεανίς»: Αγνοείται οδηγός στα Χανιά

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές στα Χανιά για τον εντοπισμό ενός 61χρονου στον Εμπρόσνερο του δήμου Αποκορώνου ο οποίος χάθηκε με το αυτοκίνητό του, στα νερά ορμητικού χειμάρρου. Ο 61χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, κινείτο με αγροτικό αυτοκίνητο και στην προσπάθειά του να προσεγγίσει σημείο που είχε τα πρόβατά του, παρασύρθηκε από χείμαρρο και έκτοτε τα...
«Ωκεανίς»: Αγνοείται οδηγός στα Χανιά

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές στα Χανιά για τον εντοπισμό ενός 61χρονου στον Εμπρόσνερο του δήμου Αποκορώνου ο οποίος χάθηκε με το αυτοκίνητό του, στα νερά ορμητικού χειμάρρου.

Ο 61χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, κινείτο με αγροτικό αυτοκίνητο και στην προσπάθειά του να προσεγγίσει σημείο που είχε τα πρόβατά του, παρασύρθηκε από χείμαρρο και έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνται.

Αυτήν την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη εναγώνιες και συντονισμένες προσπάθειες των αρχών αλλά και εθελοντών για τον εντοπισμό του.

Νωρίτερα σε δυο περιπτώσεις οι αστυνομικοί κατάφεραν να απεγκλωβίσουν συνολικά 4 άτομα από τα αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν και τα οποία εγκλωβίστηκαν σε ορμητικά νερά χειμάρρων, καθώς από το βράδυ της Κυριακής η “Ωκεανίδα” πλήττει με ιδισίτερη σφοδρότητα την Κρήτη.

Πηγή: www.ant1news.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Ωκεανίς»: Αγνοείται οδηγός στα Χανιά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.