ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ωκεανίς»: Πού θα «χτυπήσει» την Κυριακή

Κατακόρυφη η πτώση της θερμοκρασίας, δείτε πού θα χιονίσει
«Ωκεανίς»: Πού θα «χτυπήσει» την Κυριακή

Αισθητή έχει κάνει την παρουσία της σε όλη τη χώρα η «Ωκεανίς». Το νέο κύμα κακοκαιρίας σαρώνει και την Κυριακή (24/2) η θερμοκρασία αναμένεται να πέσει κι άλλο.

Αρχικά αναμένεται η διατήρηση της κακοκαιρίας κυρίως στην κεντρική, ανατολική και νότια χώρια, όπως και στο Αιγαίο. Χιόνια θα πέσουν ακόμη και στα βόρεια προάστια της Αττικής. Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στο Νότιο και Ανατολικό Αιγαίο.

Πυκνές χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά και τα ημιορεινά, σε πεδινές περιοχές της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδας και της Εύβοιας. Ενδεχομένως να έχουμε και βόρεια στο Αιγαίο. Παρεμπιπτόντως, σε όλο το Αιγαίο θα πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με βροχή ή χιονόνερο. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά και στα βόρεια προάστια κατά περιόδους. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 2 έως 6 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα είναι στα 6-7 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικές νεφώσεις και πρόσκαιρη χιονόπτωση κατά τις βραδινές ώρες. Στο κέντρο της πόλης η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 4 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα είναι στα 5-6 μποφόρ. Περιφερειακά η θερμοκρασία θα είναι και λίγο χαμηλότερη.

Η «Ωκεανίς» αναμένεται να μας… ταλαιπωρήσει έως τη Δευτέρα (25/2). Τότε εκτιμάται πως θα τελειώσει η κακοκαιρία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Ωκεανίς»: Πού θα «χτυπήσει» την Κυριακή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.