ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημήτρης Πιπερίδης: Έκκληση για βοήθειά από την οικογένειά του

Ο Δημήτρης Πιπερίδης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και η οικογένειά του κάνει έκκληση προς όποιον θέλει να βοηθήσει.
Δημήτρης Πιπερίδης: Έκκληση για βοήθειά από την οικογένειά του

Κίνηση ανθρωπιάς από όσους μπορούν να βοηθήσουν ζητάει μια οικογένεια προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα έξοδα νοσηλείας του γιου της που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.  Ο Δημήτρης Πιπερίδης αγωνίζεται σκληρά για να επανέλθει στην φυσιολογική του ζωή και μας χρειάζεται δίπλα του, ώστε να ακολουθήσει το απαραίτητο πρόγραμμα κατ οίκον θεραπειών.

«Όλοι μαζί για την αποκατάσταση του Δημήτρη, έπειτα από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή!» είναι το σύνθημα προκειμένου όσοι θέλουν και μπορούν να συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή.

Για να βοηθήσετε κλικάρετε ΕΔΩ

Δημήτρης Πιπερίδης: Πώς έγινε το ατύχημα

Ο Δημήτρης Πιπερίδης, ο 27 ετών νεαρός από το Βασιλούδι Θεσσαλονίκης, στα μόλις 22του χρόνια ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Η ζωή του σώθηκε από θαύμα, καθώς έπειτα από την τρίμηνη παραμονή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κωματώδη κατάσταση, έδειξε σημάδια βελτίωσης.

Η ελπίδα ξαναγεννήθηκε στην οικογένεια του Δημήτρη, αλλά ο Γολγοθάς τους μόλις ξεκινούσε. Όταν ο Δημήτρης άνοιξε τα μάτια του, ήταν πλέον τετραπληγικός, παρουσίαζε μειωμένη αντίληψη και δεν μπορούσε να τραφεί χωρίς γαστροστομία. Παρά την συνεχόμενη τετραετή νοσηλεία του σε κλινική και κέντρο Αποκατάστασης ο νεαρός μαχητής παραμένει καθηλωμένος σε αναπηρικό καρότσι, έχοντας βαριά κλινική εικόνα.

Ο Δημήτρης πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε εντατικό πρόγραμμα κατ οίκον θεραπειών το οποίο περιλαμβάνει φυσικοθεραπείες και λογοθεραπείες σε καθημερινή βάση, ώστε να ανακτήσει ξανά τις χαμένες του ικανότητες κίνησης, λήψης τροφής και ομιλίας. Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας είναι ότι το 2013 ο πατέρας του Δημήτρη υπέστη επίσης σοβαρό ατύχημα, με αποτέλεσμα να χάσει και τα δυο του πόδια.

Η μητέρα του Δημήτρη έχει αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην εικοσιτετράωρη φροντίδα του υιού και του συζύγου της και αδυνατεί να ανταπεξέλθει οικονομικά στις απαιτούμενες ανάγκες.

Το συνολικό ποσό του ετήσιου προγράμματος αποκατάστασης του Δημήτρη, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων των ορθοπεδικών εξαρτημάτων που προμηθεύτηκαν και παραμένουν ανεξόφλητα, ανέρχεται στα 38,100 ευρώ και είναι αδύνατο να εξασφαλιστεί χωρίς την έμπρακτη συμμετοχή όλων μας.

Ας σταθούμε δίπλα στον καθημερινό αγώνα του Δημήτρη έτσι ώστε να κατακτήσει μια φυσιολογική ζωή! Μια μικρή μας κίνηση μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Τα αποδεικτικά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Δημήτρης

Ο Δημήτρης Πιπερίδης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και η οικογένειά του κάνει έκκληση προς όποιον θέλει να βοηθήσει. Ο Δημήτρης Πιπερίδης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και η οικογένειά του κάνει έκκληση προς όποιον θέλει να βοηθήσει.

Ο Δημήτρης Πιπερίδης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και η οικογένειά του κάνει έκκληση προς όποιον θέλει να βοηθήσει. Ο Δημήτρης Πιπερίδης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και η οικογένειά του κάνει έκκληση προς όποιον θέλει να βοηθήσει.Ο Δημήτρης Πιπερίδης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και η οικογένειά του κάνει έκκληση προς όποιον θέλει να βοηθήσει. Ο Δημήτρης Πιπερίδης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και η οικογένειά του κάνει έκκληση προς όποιον θέλει να βοηθήσει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δημήτρης Πιπερίδης: Έκκληση για βοήθειά από την οικογένειά του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.