ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώνεται η διαδικασία νεκροτομής

Οι ιατροδικαστές προσέχουν εξαιρετικά πολύ στην ενημέρωση τους, καθώς η διαδικασία βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη
Ολοκληρώνεται η διαδικασία νεκροτομής

Αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι και την Παρασκευή το βράδυ η νεκροτομή στα θύματα των φονικών πυρκαγιών στο Mάτι.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε μέχρι και το απόγευμα της Πέμπτης είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία σε 75 συνολικά σε σορούς με τους ιατροδικαστές να προσέχουν ιδιαίτερα στην ενημέρωση τους και να αναφέρουν πως το μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους είναι απανθρακωμένοι, κάτι που δυσκολεύει τη διαδικασία λήψης DNA προκειμένου να ταυτοποιηθούν τα θύματα.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις περισσότεροι από 60 άνθρωποι, συγγενείς αγνοουμένων, έχουν δώσει δείγμα DNA και αγωνιούν να μάθουν για τους δικούς τους ανθρώπους.

Να σημειωθεί, πως οι συγγενείς δεν έχουν τη δυνατότητα να δουν τα απανθρακωμένα σώματα ενώ τους παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη κατά τη διάρκεια της λήψης του DNA.

Κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη κάτι που φαίνεται και από το γεγονός πως οι ιατροδικαστές δεν μπορούν να μείνουν ψύχραιμοι αλλά ούτε και να αποστασιοποιηθούν από όλη τη διαδικασία ιδιαίτερα όταν αυτή αφορά μικρά παιδιά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολοκληρώνεται η διαδικασία νεκροτομής», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.