ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση για την οπαδική βία – Στο περίμενε οι εξελίξεις!

Καμία ανακοίνωση δε θα γίνει ακόμα για την οπαδική βία, ακόμα και μετά το τέλος της συνάντησης στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση για την οπαδική βία – Στο περίμενε οι εξελίξεις!

Σύσκεψη είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τους υπουργούς του, για την οπαδική βία, μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Σε αυτή λοιπόν συμμετείχαν οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, οι υπουργοί Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου, Ακης Σκέρτσος και ο υφυπουργός Γιάννης Μπρατάκος.

Ωστόσο οι αποφάσεις δε θα ανακοινωθούν άμεσα, αφού όπως γίνεται γνωστό, όλα θα γίνουν γνωστά τη Δευτέρα, από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη.

Στο… τραπέζι έχουν πέσει μέχρι τώρα δύο σενάρια, τα οποία είναι τα εξής:

1) Ανάκληση της απόφασης του περασμένου Αυγούστου σχετικά με την παρουσία της ΕΛ.ΑΣ. στις θύρες των οργανωμένων οπαδών. Το ζητούν οι ίδιοι οι αστυνομικοί, καθώς κινδυνεύει η ζωή τους. Σε αυτή την περίπτωση, η ασφάλεια των αθλητικών διοργανώσεων θα αφορά μόνο τις ΠΑΕ και τις ΚΑΕ, με βάση τον αθλητικό νόμο για τις κάμερες και τα ονομαστικά εισιτήρια.

2) Διακοπή των επαγγελματικών πρωταθλημάτων. Ακούγεται πολύ τολμηρό, αλλά κυβερνητικές πηγές δεν διαψεύδουν τίποτα λέγοντας πως οι αποφάσεις του πρωθυπουργού θα είναι αυστηρές.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει για τα καλά και όσοι υπουργοί μιλούν στα κανάλια και σε εκπομπές, για την οπαδική βία, ξεκαθαρίζουν ότι τα μέτρα θα φτάσουν ως το κόκκαλο για να υπάρχουν αποτελέσματα.

Πλέον το μόνο που μένει είναι να κάνουμε υπομονή για να δούμε αν τη Δευτέρα θα έχουμε ξανά Stoiximan Super League, που έπειτα θα πρέπει να κάνουν πίσω και οι διαιτητές ή πάμε για μία γενικευμένη διακοπή, μήπως και βρεθεί κάποια λύση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολοκληρώθηκε η συνάντηση για την οπαδική βία – Στο περίμενε οι εξελίξεις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.