ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών: Τρεις συλλήψεις μελών της από την Αντιτρομοκρατική (vids)

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία, και όπως έγινε γνωστόι, πρόκειται για μέλη της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών.
Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών: Τρεις συλλήψεις μελών της από την Αντιτρομοκρατική (vids)

Τρεις συλλήψεις μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» σημειώθηκαν ύστερα από έφοδο της αντιτρομοκρατικής σε τέσσερα σπίτια όπου βρέθηκαν όπλα.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκαν όπλα και εκρηκτικά. Οι συλληφθέντες είναι δύο άνδρες ηλικίας 38 και 42 ετών καθώς και μία γυναίκα 36 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τουρκικός Τύπος: Στην κορυφή οι αναφορές μίσους κατά της Ελλάδας και της Κύπρου

Οπως έγινε γνωστό, ένα από τα άτομα που έχουν συλληφθεί είναι συνεργός του Βασίλη Παλαιοκώστα και το όνομά του είχε εμπλοκή και στην απαγωγή του επιχειρηματία Μυλωνά στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ δεν έχει γίνει γνωστό αν κάποιο από τα τέσσερα σπίτια στα οποία έγιναν οι έρευνες πρόκειται για τη γιάφκα της οργάνωσης.

Η τελευταία ενέργεια της τρομοκρατικής οργάνωσης ήταν η βομβιστική επίθεση στα γραφεία του ΣΚΑΪ στις 17 Δεκεμβρίου 2018. Μάλιστα, οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ είχαν εκφράσει εξ αρχής την πεποίθηση ότι πίσω από την επίθεση κρυβόταν η ΟΛΑ.

Οπως και τελικά αποδείχθηκε καθώς η «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» ανέλαβε την ευθύνη της βομβιστικής επίθεσης με ανάρτησή της σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου στις 8 Ιανουαρίου 2019, ενώ η πρώτη της ενέργεια ήταν η επίθεση με Καλάσνικοφ στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας τον Ιανουάριο του 2013.

Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών: Δείτε παρακάτω τα σχετικά ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών: Τρεις συλλήψεις μελών της από την Αντιτρομοκρατική (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.