ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ομόνοια: Αποκάλυψη της νέας πλατείας! (vid)

Οι εικόνες είναι εντυπωσιακές...
Ομόνοια: Αποκάλυψη της νέας πλατείας! (vid)

Η Ομόνοια άλλαξε! Εικόνες από το… μέλλον στην πλατεία Ομονοίας καθώς το περίφημο συντριβάνι κάνει δομικαστική λειτουργία για να παραδοθεί σύντομα στους Αθηναίους.

Ένα φαντασμαγορικό βίντεο από το συντριβάνι που έχει τοποθετηθεί στην πλατεία Ομονοίας ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης. Συγκεκριμένα, τα πλάνα προέρχονται από τα δοκιμαστικά που έλαβαν χώρα σήμερα στο συντριβάνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίντεο: 9χρονο αγόρι που πάσχει από νανισμό, κλαίει σπαρακτικά λόγω bullying

Οι εικόνες είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακές. Ειδικότερα, όταν τα πλάνα προέρχονται από ψηλά τότε το τοπίο που δημιουργείται στο κέντρο της Αθήνας συναρπάζει.

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ο δήμαρχος Αθηναίων μάλιστα, έγραψε στην ανάρτησή του: «Δοκιμές στην Ομόνοια. Πλατεία ξανά! Έρχεται…»

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ομόνοια: Αποκάλυψη της νέας πλατείας! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.