ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ομόνοια: Ολόκληρο το βίντεο του βασανισμού της γυναίκας από τους αστυνομικούς

Καρέ-καρέ η βάρβαρη αντιμετώπιση των αστυνομικών στην ψυχικά διαταραγμένη γυναίκα
Ομόνοια: Ολόκληρο το βίντεο του βασανισμού της γυναίκας από τους αστυνομικούς

Πραγματικός χαμός έχει γίνει με την βαρβαρότητα που έδειξαν οι αστυνομικοί στην Ομόνοια, όπου και συνέλαβαν μία ψυχικά διαταραγμένη γυναίκα.

Το περιστατικό έφερε στο φως το Documento και καταγράφεται περίπου δύο μήνες πριν, συγκεκριμένα στις 20 Οκτωβρίου, με τις έρευνες να έχουν ήδη αρχίσει και τους εμπλεκόμενους αστυνομικούς να έχουν συλληφθεί.

Το παρών έδωσε στο συγκεκριμένο περιστατικό και ο δικηγόρος κ. Απατσίδης, που δέχθηκε… επίθεση από τους αστυνομικούς αυτούς, υπερασπιζόμενος την κοπέλα που κατάβρεξαν με μάνικα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Αντικαπνιστικός νόμος: Κατάστημα ζητά τραγουδίστρια για καπνιστές έξω από το κέντρο (vid)

Πλέον όλο το βίντεο από την Ομόνοια έχει δοθεί στη δημοσιότητα με τις εικόνες να προκαλούν πραγματικό σοκ.

«Αυτό που απεχθάνομαι περισσότερο από την αστυνομική βία είναι η συγκάλυψή της και η ενοχοποίηση όσων την καταγγέλλουν. Πιστεύω ότι η εισαγγελία ως θύμα παραπληροφόρησης από αστυνομικές πηγές θα είναι πλέον αμείλικτη στην πάταξή της», δήλωσε για όσα έγιναν ο κ. Απατσίδης.

Δείτε όλο το βίντεο:

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ομόνοια: Ολόκληρο το βίντεο του βασανισμού της γυναίκας από τους αστυνομικούς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.