ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οπαδοί Ολυμπιακού, ΑΕΚ και Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη κατά της αστυνομικής βίας!

Απίστευτη συσπείρωση οργανωμένων οπαδών, μπροστά στη θέα της αστυνομικής βίας στα γεγονότα της Κυριακής που προκάλεσαν ανατριχίλα.
Οπαδοί Ολυμπιακού, ΑΕΚ και Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη κατά της αστυνομικής βίας!

Απίστευτη συσπείρωση οργανωμένων οπαδών, μπροστά στη θέα της αστυνομικής βίας στα γεγονότα της Κυριακής που προκάλεσαν ανατριχίλα.

Κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας έκαναν οι Πάνθηρες στη Νέα Σμύρνη, κάτι που δημιούργησε απίστευτη συσπείρωση οργανωμένων οπαδών.

Συγκεκριμένα, σε αυτό το κάλεσμα απαντούν τόσο οι οπαδοί του Ολυμπιακού αλλά και της ΑΕΚ,  που αναμένεται μεμωνομένα να ακούσουν και να δώσουν το παρών στη συγκέντρωση.

Η αστυνομική βία δεν είναι δεκτή και αυτό το δείχνουν και οι οπαδοί με τον καλύτερο τρόπο, βάζοντας στην άκρη τις όποιες… διαφορές τους.

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των Πανθήρων αναφέρει: «Τώρα θα μιλήσουμε για το αύριο και πλέον δεν απευθυνόμαστε σε εσάς. Τώρα θα μιλήσουμε για το αύριο, της γειτονιάς μας, της πόλης μας, της χώρας με αυτούς που θέλουμε μαζί μας.

Με τους φίλους και γείτονες μας, με τους εργαζόμενους, τους απλούς ανθρώπους της πόλης μας. Σε αυτό το αύριο θα τους καλέσουμε  όλους μαζί μας, θα καλέσουμε και όσους νομίζατε ότι θα είναι απέναντι μας, τους άλλους οπαδούς.

Ας γίνει η αρχή για ένα καλύτερο αύριο εδώ στη Νέα Σμύρνη μας. Για ένα αύριο της δουλειάς, της ελευθερίας, του αθλητισμού χωρίς εσάς. Όλοι μαζί για το αύριο. Όλοι αύριο (σ.σ. σήμερα) στη Νέα Σμύρνη».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γ.Γ. αστυνομικών Δυτ.Αττικής για Νέα Σμύρνη: «Ελλιπής η εκπαίδευση των αστυνομικών»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οπαδοί Ολυμπιακού, ΑΕΚ και Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη κατά της αστυνομικής βίας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.