Νέο περιστατικό με οπαδική βία.

Σοκαριστικό βίντεο καταγράφει τη στιγμή που ένας άτυχος άνδρας έπεσε θύμα επίθεσης, γιατί φορούσε σκούφο ομάδας!

Οπαδική βία: Νέο σοβαρό περιστατικό οπαδικής βίας σημειώθηκε με θύμα ξυλοδαρμού έναν διανομέα εν ώρα εργασίας, για ένα… σκουφάκι!

Ένα ακόμα ανήκουστο περιστατικό με θέμα την οπαδική βία. Άγνωστοι επιτέθηκαν σε διανομέα, επειδή φορούσε σκουφάκι ομάδας που μάλλον δεν έκανε… καλή εντύπωση!

Ειδικότερα, το περιστατικό καταγράφτηκε στο Μενίδι την Πέμπτη (2/12). Άγνωστοι επιτέθηκαν σε έναν διανομέα, επειδή φορούσε σκούφο με διακριτικά ομάδας!

Όπως προκύπτει, οι δράστες ακολούθησαν τον άτυχο άνδρα με το αυτοκίνητό τους. Του έφραξαν το δρόμο, τον σταμάτησαν, κατέβηκαν κάτω και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν!

Στο βίντεο φαίνεται τρία με τέσσερα άτομα να του ρίχνουν κλωτσιές σε όλο του το σώμα και στο κεφάλι. Το θύμα ούρλιαζε απεγνωσμένα για βοήθεια. Οι δράστες όμως δεν έδειξαν κανένα οίκτο και συνέχισαν να τον χτυπούν μανιωδώς. Έπειτα, ανενόχλητοι διέφυγαν από το σημείο, αφήνοντας στο έδαφος τον άτυχο άνδρα.

Για το περιστατικό πραγματοποιεί έρευνα η αστυνομία, προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες. Μάλιστα, υπάρχει εικόνα για τον οπαδικό χώρο στον οποίο ανήκουν.

Δείτε το σχετικό βίντεο ντοκουμένο της ΕΡΤ: