ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οπαδική βία: Κυβέρνηση και ΕΠΟ να σπάσουν «αβγά», ειδάλλως μην μας «σπάνε» άλλο τα ούμπαλα. Κούρασαν!

Κυβέρνηση και ΕΠΟ καλούνται να πάρουν μέτρα... χθες. Αλλιώς ας πάρουν τον.... και δεν θα λείψουν και σε κανέναν στην τελική!
Οπαδική βία:  Κυβέρνηση και ΕΠΟ να σπάσουν «αβγά», ειδάλλως μην μας «σπάνε» άλλο τα ούμπαλα. Κούρασαν!

Οπαδική βία. Ο Άλκης, ο Μιχάλης, ο αστυνομικός, ο διαιτητής, ο δημοσιογράφος, εγώ, εσύ, ο δίπλα! Πόσο ακόμα!

Ανεξέλεγκτη η κατάσταση με την οπαδική βία. Κολομβία, Σικάγο, Καμόρα, τρία σε ένα στην Ελλαδίτσα! Ο Άλκης, ο Μιχάλης, ο Αστυνομικός που χαροπαλεύει, ο Γκάμαρης που παραλίγο να καεί ζωντανός, ο Παπαπέτρου που απειλήθηκε οικογενειακώς, οι δημοσιογράφοι. Που θα κάτσει η «μπίλια» σε μια κυριολεκτικά ρώσικη ρουλέτα, που όλα είναι πλέον θέμα τύχης!

Προφανώς και δεν είναι μόνο ποδοσφαιρικό ή αθλητικό άλλα έχει και ευρύτερη κοινωνική ύπαρξη. Το θέμα δεν είναι το που επεκτείνεται, από που ξεκινάει και που καταλήγει το πρόβλημα. Αλλά το πρόβλημα.

Η πολύπλευρη πλευρά αυτής της μάστιγας απαιτεί συντονισμένες κινήσεις από πολλές μεριές και μια άρρηκτη συνεργασία, προκειμένου να μειωθεί το πρόβλημα, γιατί σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να εξαλειφθεί.

Κυβέρνηση και ΕΠΟ καλούνται να πάρουν αποφάσεις… χθες. Ατάκες του στυλ «τώρα δεν μπορεί να γίνει τίποτα», αποτελούν συγκάλυψη του προβλήματος.

Ο Πρωθυπουργός αναμένεται την Δευτέρα να ανακοινώσει για νιοστή φορά μια σειρά από μέτρα.

Ο Μπαλτάκος στη συνάντηση που είχε με τους διαιτητές έχει συγκαλέσει για την ίδια μέρα Έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής για να κάνει τις εισηγήσεις που αποκάλυψε το Sportime για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι διαιτητές.

Η «Μεγάλη» Δευτέρα του Αθλητισμού! Άπαντες κρέμονται από τα…. χείλη του Μητσοτάκη και του Μπαλτάκου. Με την ευχή η αυριανή Δευτέρα να είναι όντως Μεγάλη και όχι… Καθαρή! Δεν τους παίρνει άλλο να αμολάνε αετό, η καλούμπα σώθηκε.

Μητσοτάκης και Μπαλτάκος καλούνται να σπάσουν «αβγά». Αν δεν είναι διατεθειμένοι, μην μας σπάνε άλλο τα… μέζεα. Ας πάρουν τον… δρόμο που τους πρέπει τον αγύριστο και στην τελική δεν θα λείψουν και σε κανέναν μας.

Μπορείς να κοροϊδέψεις πολλούς για λίγο και λίγους για πολύ. Μέχρι εκεί όμως.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οπαδική βία: Κυβέρνηση και ΕΠΟ να σπάσουν «αβγά», ειδάλλως μην μας «σπάνε» άλλο τα ούμπαλα. Κούρασαν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!