ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΠΕΚΑ: Αύριο η 4η δόση του επιδόματος παιδιού

Την 4η δόση του επιδόματος παιδιού θα καταβάλει αύριο, Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ). Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ, η επικείμενη πληρωμή της 4ης δόσης αφορά το δίμηνο Ιούλιος-Αύγουστος και ανέρχεται στα 204,96 εκατ. ευρώ. Μετά τους αναγκαίους συμψηφισμούς, οι δικαιούχοι θα λάβουν και τα τυχόν αναδρομικά επιδόματα που δικαιούνται...
ΟΠΕΚΑ: Αύριο η 4η δόση του επιδόματος παιδιού

Την 4η δόση του επιδόματος παιδιού θα καταβάλει αύριο, Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ, η επικείμενη πληρωμή της 4ης δόσης αφορά το δίμηνο Ιούλιος-Αύγουστος και ανέρχεται στα 204,96 εκατ. ευρώ. Μετά τους αναγκαίους συμψηφισμούς, οι δικαιούχοι θα λάβουν και τα τυχόν αναδρομικά επιδόματα που δικαιούνται από την αρχή του 2018, σε περίπτωση που δεν είχαν συμπεριληφθεί στις προηγούμενες πληρωμές Μαρτίου, Ιουνίου και Ιουλίου.

«Δεδομένου ότι ολοκληρώθηκε η εκκαθάριση και της τέταρτης από τις έξι διμηνιαίες δόσεις του 2018 μπορούν πλέον να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για τη μεγάλη μεταρρύθμιση του Ιανουαρίου, η οποία εισήγαγε το νέο σύστημα προνοιακών οικογενειακών παροχών με επίκεντρο το επίδομα παιδιού» επισημαίνει ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΟΠΕΚΑ: Αύριο η 4η δόση του επιδόματος παιδιού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.