ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΠΕΚΑ – Επίδομα παιδιού: Κλείνει η ηλεκτρονική πλατφόρμα

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος, με την ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ για το επίδομα παιδιού, να πλησιάζει στο κλείσιμο της. Συγκεκριμένα, μέχρι την Παρασκευή 17 Ιουλίου και ώρα 00:01 θα μπορούν οι δικαιούχοι να καταθέτουν τις ηλεκτρονικές αιτήσεις τους. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Μέτρα στις παραλίες έως τις 31 Ιουλίου! Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ, η...
ΟΠΕΚΑ – Επίδομα παιδιού: Κλείνει η ηλεκτρονική πλατφόρμα

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος, με την ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ για το επίδομα παιδιού, να πλησιάζει στο κλείσιμο της.

Συγκεκριμένα, μέχρι την Παρασκευή 17 Ιουλίου και ώρα 00:01 θα μπορούν οι δικαιούχοι να καταθέτουν τις ηλεκτρονικές αιτήσεις τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Μέτρα στις παραλίες έως τις 31 Ιουλίου!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ, η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν θα δέχεται νέες αιτήσεις, μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και καταβολή της τρίτης διμηνιαίας δόσης για το 2020.

Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή, η πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί ξανά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τρίτη διμηνιαία του 2020 θα καταβληθεί στους δικαιούχους την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 και αφορά στους μήνες Μάιο και Ιουνίου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΟΠΕΚΑ – Επίδομα παιδιού: Κλείνει η ηλεκτρονική πλατφόρμα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.