ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΠΕΚΑ: Πότε θα γίνει η καταβολή του επιδόματος παιδιού

Από σήμερα (23/12) Δευτέρα, ο ΟΠΕΚΑ θα αρχίσει να πληρώνει το επίδομα παιδιού Α21, για την στ’ δόση του 2019. Η συγκεκριμένη πληρωμή γίνεται μετά την έγκριση της δαπάνης σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Το επίδομα αυτό, υπολογίζεται βάσει των εξαρτώμενων τέκνων που έχω δηλωθεί...
ΟΠΕΚΑ: Πότε θα γίνει η καταβολή του επιδόματος παιδιού

Από σήμερα (23/12) Δευτέρα, ο ΟΠΕΚΑ θα αρχίσει να πληρώνει το επίδομα παιδιού Α21, για την στ’ δόση του 2019.

Η συγκεκριμένη πληρωμή γίνεται μετά την έγκριση της δαπάνης σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Το επίδομα αυτό, υπολογίζεται βάσει των εξαρτώμενων τέκνων που έχω δηλωθεί στο Α21 για το 2019 και όπως αναφέρει η τελευταία εκκαθαρισμένη φορολογική δήλωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Πτήση τρόμου από Αθήνα προς Κεφαλονιά: «Νόμιζα ότι ήταν τα τελευταία λεπτά της ζωής μου» (vid)

Στη συνέχεια υπολογίζεται το ποσό του επιδόματος, πάντα σε σχέση με το εισόδημα του κάθε πολίτη που το δικαιούται.

Οι πληρωμές θα αρχίσουν από τη Δευτέρα 23/12 τις απογευματινές ώρες, ενώ θα ολοκληρωθούν την παραμονή των Χριστουγέννων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η πλατφόρμα για την αίτηση έχει ανοίξει από την Παρασκευή 20/12 και έχει καταληκτική ημερομηνία την 15/01/2020.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΟΠΕΚΑ: Πότε θα γίνει η καταβολή του επιδόματος παιδιού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.