ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΠΕΚΑ: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για το Α21

Σε αναμονή του ανοίγματος της πλατφόρμας για το Α21 επίδομα παιδιού βρίσκονται χιλιάδες πολίτες, έπειτα και από τα νέα προβλήματα που δημιουργήθηκαν και ενημέρωσε ο ΟΠΕΚΑ. Ειδικότερα, η πλατφόρμα αναμενόταν να ανοίξει χθες Δευτέρα 15 Ιουνίου. Κάτι τέτοιο ωστόσο δε συνέβη με τον ΟΠΕΚΑ να προχωρά σε ανακοίνωση, που ωστόσο εκνεύρισε ακόμα περισσότερο τους πολίτες....
ΟΠΕΚΑ: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για το Α21

Σε αναμονή του ανοίγματος της πλατφόρμας για το Α21 επίδομα παιδιού βρίσκονται χιλιάδες πολίτες, έπειτα και από τα νέα προβλήματα που δημιουργήθηκαν και ενημέρωσε ο ΟΠΕΚΑ.

Ειδικότερα, η πλατφόρμα αναμενόταν να ανοίξει χθες Δευτέρα 15 Ιουνίου. Κάτι τέτοιο ωστόσο δε συνέβη με τον ΟΠΕΚΑ να προχωρά σε ανακοίνωση, που ωστόσο εκνεύρισε ακόμα περισσότερο τους πολίτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτη επιδότηση ΟΑΕΔ – Αυτοί μένουν εκτός

Ο λόγος; Απλός. Δεν ανέφερε πουθενά πότε θα λειτουργήσει η πλατφόρμα, αναφέροντας απλώς πως η νέα ημερομηνία «θα ανακοινωθεί το συντομότερο δυνατόν με νεότερη ανακοίνωση».

Πλέον όλοι βρίσκονται σε αναμονή των ενημερώσεων μόλις ξεπεραστούν τα προβλήματα λόγω τεχνικής αναβάθμισης του συστήματος.

Η ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ ανέφερε: «Όσοι πολίτες βρίσκονται εν αναμονή του ανοίγματος της πλατφόρμας για το επίδομα παιδιού Α21 στις 15 Ιουνίου 2020, θα πρέπει να γνωρίζουν πως, για λόγους που συνεχίζουν να αφορούν την τεχνική αναβάθμιση του συστήματος, η ημερομηνία επαναλειτουργίας της πλατφόρμας μετατίθεται για λίγο αργότερα. Όπως επισημαίνει ο ΟΠΕΚΑ, η ακριβής ημερομηνία θα γνωστοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν, με νεότερη ανακοίνωση».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΟΠΕΚΑ: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για το Α21», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.