Ένα απίστευτο πραγματικά περιστατικό έλαβε χώρα στο Ωραιόκαστρο όταν ένας άτυχος ντελιβεράς έπεσε πάνω σε παγίδα με τεντωμένη πετονιά στο δρόμο!

Ωραιόκαστρο: Η δουλεία του ντελίβερι είναι ιδιαιτέρως δύσκολη και αποδεικνύεται στη πράξη καθώς οι ατυχίες που μπορούν να συναντήσουν οι εργαζόμενοι στο δρόμο είναι πολλές. Με μια από αυτές ήρθε αντιμέτωπος ένας άτυχος ντελιβεράς που για κακή του τύχη έπεσε πάνω σε παγίδα με τεντωμένη πετονιά που κάποιοι είχαν την ιδέα να να την στήσουν στο δρόμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το oraiokastro24.gr λοιπόν επί της οδό Καβασίτου, κάθετη επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου στο ύψος της Μουσικής Σχολής, άγνωστοι είχαν βάλει μία πετονιά από την μία άκρη του δρόμου ως την άλλη.

‘Ένας διανομέας λοιπόν που περνούσε από το σημείο, δεν μπόρεσε να την διακρίνει (σ.σ. κάτι που έτσι και αλλιώς είναι πολύ δύσκολο), να πέσει πάνω της με το μηχανάκι του και να βρεθεί στο έδαφος.

Προσπαθώντας να καταλάβει τι είχε συμβεί άκουσε φασαρία από ένα σπίτι εγκαταλελειμμένο και είδα να τεντώνουν ξανά την πετονιά αναμένοντας το επόμενο θύμα.

Τυχερός στην ατυχία του

Ευτυχώς το μηχανάκι του άτυχου οδηγού είχε προστατευτικό ζελατίνα στο μπροστινό μέρος, η οποία απέτρεψε τον σοβαρότερο τραυματισμό του.

Αν δεν υπήρχε αυτή, με δεδομένο οτι η πετονιά κόβεται δύσκολα και σε συνδυασμό με την ταχύτητα, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα. Ειδικά αν τον έβρισκε σε ευαίσθητο σημείο του σώματός του.

Για το περιστατικό σημειώθηκε εχθές βραδινές ώρες και έχει ενημερωθεί η αστυνομία η οποία διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πλατεία Βαρνάβα: Μήνυση από 42 κατοίκους για τα πάρτι: «Ναρκωτικά, σκηνικά βίας και απειλές»