ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οργή κατά Πλεύρη: Ο παιδεραστής του ΕΣΥ θα παίρνει τον μισό μισθό του και οι υγειονομικοί τίποτα για 13 μήνες!

Οι υγειονομικοί σε αναστολή ξεσπούν κατά του υπουργού, διότι η τυφλή εκδικητικότητα της κυβέρνησης τους βάζει σε χειρότερη μοίρα ακόμα και από παιδεραστές!
Οργή κατά Πλεύρη: Ο παιδεραστής του ΕΣΥ θα παίρνει τον μισό μισθό του και οι υγειονομικοί τίποτα για 13 μήνες!

Υγειονομικοί – αναστολή: Όταν κυβερνητικές αποφάσεις στερούνται κάθε λογικής, έρχεται η ίδια η πραγματικότητα να επιβεβαιώσει πως ζούμε σε μια εποχή παράνοιας. Από την στιγμή που αποκαλύφθηκε πως ένας από τους βιαστές του μικρού κοριτσιού στον Κολωνό ήταν διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο Μεταξά, ένα κύμα οργής ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, αφού αποδείχθηκε για άλλη μια φορά πως η κυβέρνηση μεταχειρίζεται τους υγειονομικούς σε αναστολή χειρότερα και από το να είχαν διαπράξει… παιδεραστία!

Πως προκύπτει αυτό;

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο 36χρονος βιαστής εργαζόταν στο ΕΣΥ, ο Θάνος Πλεύρης έδωσε εντολή να τεθεί σε διαθεσιμότητα και να κινηθούν διαδικασίες για την απόλυση του. Όμως με το γράμμα του νόμου, αυτός ο παιδεραστής θα συνεχίσει να λαμβάνει το 50% του μισθού του μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση!

Από την άλλη πλευρά οι χιλιάδες υγειονομικοί που απλά επικαλέστηκαν το ανθρώπινο και συνταγματικό δικαίωμα της συναίνεσης τους σε μια ιατρική πράξη και δεν εμβολιάστηκαν, τιμωρήθηκαν από την κυβέρνηση με πλήρη στέρηση μισθού και διακοπή της ασφαλιστικής τους κάλυψης, και για πάνω από έναν χρόνο ζουν με δανεικά σε συνθήκες εξαθλίωσης!

Καταλαβαίνει κανείς το μέγεθος του εμπαιγμού και της αδικίας, όταν ένα κυβερνητικό πείσμα ακραίου παραλογισμού αποκτά μεγαλύτερο «ειδικό βάρος» από την καταδίκη ενός ειδεχθέστατου κακουργήματος! Και έτσι, μόνο και μόνο διότι η κυβέρνηση δεν σηκώνει «μύγα στο σπαθί» του αυταρχισμού της, χιλιάδες υγειονομικοί έχουν μοίρα χειρότερη και από το να ήταν εγκληματίες!

Δηλαδή κατά το σκεπτικό του υπουργείου Υγείας και της κυβέρνησης, η ελεύθερη βούληση του πολίτη είναι χειρότερο «έγκλημα» από την δράση ενός διεστραμμένου, τουλάχιστον σε επίπεδο κυρώσεων που επιβάλλονται από το κράτος στον τομέα της εργασίας.

Η ίδια η πραγματικότητα λοιπόν, δικαιώνει πλήρως τους υγειονομικούς για τον αγώνα που δίνουν απέναντι στην αδιανόητη αδικία που υφίστανται. Εκατοντάδες σχόλια αναρτήθηκαν στα social media που ασκούν δριμεία κριτική στον Θάνο Πλεύρη, πως φέρεται στους υγειονομικούς σαν να είναι υπάνθρωποι…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οργή κατά Πλεύρη: Ο παιδεραστής του ΕΣΥ θα παίρνει τον μισό μισθό του και οι υγειονομικοί τίποτα για 13 μήνες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.