ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οργή στο Twitter για τη δολοφονία του 36χρονου στο Blue Horizon – Πόσο κοστίζει η ανθρώπινη ζωή;

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που έγινε στον Πειραιά - Οργή στο Twitter για τη δολοφονία του 36χρονου στο Blue Horizon
Οργή στο Twitter για τη δολοφονία του 36χρονου στο Blue Horizon – Πόσο κοστίζει η ανθρώπινη ζωή;

Κύμα οργής έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στο Twitter για τον μαρτυρικό θάνατο του 36χρονου με καταγωγή από την Κρήτη που στην προσπάθεια του να προλάβει τον καράβι Blue Horizon, πετάχτηκε στη θάλασσα από το πλήρωμα.

Η είδηση που έλαβε χώρα στο λιμάνι του Πειραιά, έχει προκαλέσει σοκ σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία με την εισαγγελία Πειραιά να έχει δώσει εντολή να συλληφθούν τέσσερα άτομα ενώ την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, ο άτυχος άνδρας προσπαθεί να μπει στο πλοίο, ενώ αυτό έχει λύσει κάβους, ωστόσο τον εμποδίζουν και τον απωθούν δύο μέλη του πληρώματος, με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα και να βρει τραγικό θάνατο.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο 36χρονος είχε εισιτήριο και δεν προσπάθησε να εισβάλει στο πλοίο χωρίς αυτό ενώ ο ίδιος αποτελεί μέλος 10μελούς οικογένειας.

Οργή στο Twitter για τη δολοφονία του 36χρονου στο Blue Horizon

Την ίδια ώρα, η δολοφονία του 36χρονου στο Blue Horizon αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης και στην πλατφόρμα του Twitter, με τους χρήστες να ετοιμάζουν ακόμη και μποϊκοτάζ στην εταιρεία που φέρει την υπογραφή αυτού του τραγικού περιστατικού.

Μάλιστα, άπαντες σχολιάζουν αποσβολωμένοι τα όσα συνέβησαν μπροστά στα μάτια εκατοντάδων επιβατών που παρακαλούσαν τους ανθρώπους του πληρώματος να μην πετάξουν στη θάλασσα τον 36χρονο, με το ερώτημα να είναι, πόσο αξίζει τελικά η ανθρώπινη ζωή στην Ελλάδα;

Δείτε σχόλια από το Twitter για τη δολοφονία του 36χρονου στο Blue Horizon:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οργή στο Twitter για τη δολοφονία του 36χρονου στο Blue Horizon – Πόσο κοστίζει η ανθρώπινη ζωή;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.