ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Οριστικά στον Ιβάν Σαββίδη το Πόρτο Καρράς»

Ολοκληρώνεται η εξαγορά του ξενοδοχειακού συγκροτήματος
«Οριστικά στον Ιβάν Σαββίδη το Πόρτο Καρράς»

O πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων Τυχερών Παιχνιδιών, Γιάννης Λογοθέτης υποστήριξε σε ανάρτηση του στα social media ότι το «Πόρτο Καρράς» οριστικά κατέληξε στον Ιβάν Σαββίδη.
Η συγκεκριμένη ανάρτηση αφορούσε την εξαγορά του ξενοδοχειακού συγκροτήματος από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ.

Δείτε όσα αναφέρει στο «ποστάρισμα» του στα social media:

«Ευχάριστη κατάληξη δείχνουν να έχουν τα πράγματα σε ότι αφορά στους συναδέλφους μας στο Καζίνο της Χαλκιδικής(PORTO CARRAS).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαλπιγγίδης: «Ο ΠΑΟΚ με πείθει πιο πολύ απ’ τον Ολυμπιακό»

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ολοκληρώθηκε η διαπραγμάτευση για το οικονομικό τίμημα της εξαγοράς του ιστορικού συγκροτήματος.

Ένα συγκρότημα το οποίο τα τελευταία χρόνια ήταν σε παντελή εγκατάλειψη και πλήρη απαξίωση!! Αγοραστής της επιχείρησης είναι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης.

Ας ευχηθούμε η έλευση και το οικονομικό εκτόπισμα του νέου ιδιοκτήτη να δώσει νέα πνοή τόσο στην επιχείρηση και στους ταλαιπωρημένους συναδέλφους μας, όσο και στην τοπική κοινωνία»!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Στον Άρειο Πάγο για τον αθλητικό εισαγγελέα Θεσσαλονίκης

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Οριστικά στον Ιβάν Σαββίδη το Πόρτο Καρράς»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.