ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οριστική απόφαση: Κλείνουν τα σύνορα με τη Σερβία!

Τα επιδημιολογικά δεδομένα άλλαξαν και η ελληνική κυβέρνηση πήρε οριστικές αποφάσεις για την πολιτική της στο πλαίσιο της προστασίας από τον κορονοϊό. Η Ελλάδα, λοιπόν, από αύριο Δευτέρα (06.07.2020) κλείνει τα σύνορά της με τη Σερβία. Όπως ανακοίνωσε η Αριστοτελία Πελώνη: Η κυβέρνηση, σε συνεργασία με τους ειδικούς, παρακολουθεί στενά και θα συνεχίσει καθημερινά να...
Οριστική απόφαση: Κλείνουν τα σύνορα με τη Σερβία!

Τα επιδημιολογικά δεδομένα άλλαξαν και η ελληνική κυβέρνηση πήρε οριστικές αποφάσεις για την πολιτική της στο πλαίσιο της προστασίας από τον κορονοϊό.

Η Ελλάδα, λοιπόν, από αύριο Δευτέρα (06.07.2020) κλείνει τα σύνορά της με τη Σερβία.

Όπως ανακοίνωσε η Αριστοτελία Πελώνη: Η κυβέρνηση, σε συνεργασία με τους ειδικούς, παρακολουθεί στενά και θα συνεχίσει καθημερινά να το πράττει, την εξέλιξη των επιδημιολογικών κύκλων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Αγρίεψε ο καιρός, άνοιξαν οι ουρανοί (vid)

Στο πλαίσιο αυτό, η Ελλάδα, σε συνεργασία με τους εταίρους της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, διατηρεί το δικαίωμα να αναθεωρεί την πολιτική της. Με βάση την ανάλυση των επιδημιολογικών δεδομένων αποφασίστηκε η αναστολή, από τη Δευτέρα, 06/07/2020, ώρα 06:00 π.μ. και μέχρι τις 15/07, της πρόσβασης υπηκόων από τη Σερβία στην Ελλάδα, από όλα ανεξαιρέτως τα σημεία εισόδου. Μόνη εξαίρεση οι ουσιώδεις λόγοι διέλευσης.

Η κυβέρνηση, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναλύει και αξιολογεί συνεχώς τα δεδομένα, ώστε το άνοιγμα στους ξένους επισκέπτες να γίνει χωρίς εκπτώσεις στη δημόσια υγεία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οριστική απόφαση: Κλείνουν τα σύνορα με τη Σερβία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.