ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οριστικό: Κλείνουν τα σχολεία σε όλη την Ελλάδα!

Την απόφαση να κλείσουν και τα δημοτικά σχολεία σε όλη την Ελλάδα πήρε η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, η οποία συνεδριάζει αυτή τη στιγμή. Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες, η απόφαση
Οριστικό: Κλείνουν τα σχολεία σε όλη την Ελλάδα!

Την απόφαση να κλείσουν και τα δημοτικά σχολεία σε όλη την Ελλάδα πήρε η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, η οποία συνεδριάζει αυτή τη στιγμή.

Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες, η απόφαση θα τεθεί σε ισχύ από την ερχόμενη Δευτέρα και ο λόγος που ελήφθη η απόφαση είναι για να μειωθεί η κινητικότητα των γονέων.

Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση για το κλείσιμο και των δημοτικών σχολείων, με στόχο τον περιορισμό της κινητικότητας και την ανάσχεση του δεύτερου κύματος της πανδημίας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, με δηλώσεις του στον Alpha νωρίτερα, είχε αφήσει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. «Δεν αποκλείεται τίποτα και όλα θα γίνουν βάσει των εισηγήσεων από τους λοιμωξιολόγους».

Αναφερόμενος στο κλείσιμο και των δημοτικών σχολείων, ο Στέλιος Πέτσας διευκρίνισε ότι το μέτρο εξετάζεται «για να περιορίσουμε μια ακόμη πηγή κινητικότητας, και όχι γιατί υπάρχει πρόβλημα υπερμετάδοσης από τα σχολεία».

Εξάλλου, με τα σενάρια για παράταση του lockdown να «φουντώνουν», ο Στέλιος Πέτσας επανέλαβε ότι αν εφαρμοστούν τα μέτρα που ήδη ισχύουν (και που από σήμερα γίνονται αυστηρότερα με μεγαλύτερο περιορισμό κυκλοφορίας από τις 21:00 έως τις 05:00) τότε δεν θα χρειαστεί να υπάρξει παράταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ 

ΑΕΚ: Το deal με τη Φένλο για τον Γιακουμάκη

Παναθηναϊκός: Απέναντι στην κακοδαιμονία του

ΠΑΟΚ: Ελ… παικταράς γουστάρει και μένει εδώ!

Όλες οι ειδήσεις από το Sportime σήμερα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οριστικό: Κλείνουν τα σχολεία σε όλη την Ελλάδα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.