ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οριστικό: Τη Δευτέρα ανοίγουν τα κομμωτήρια!

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV η απόφαση για τα κομμωτήρια είναι οριστική. Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης
Οριστικό: Τη Δευτέρα ανοίγουν τα κομμωτήρια!

Από τη Δευτέρα (13/12) θα ανοίξουν τελικά τα κομμωτήρια.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV η απόφαση για τα κομμωτήρια είναι οριστική.

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου μιλώντας στο OPEN TV και στην συγκεκριμένη εκπομπή είπε πως η αγορά δεν αντέχει άλλη παράταση, αλλά και ότι τα λουκέτα στις επιχειρήσεις θα αποτελέσουν τον κανόνα κι όχι την εξαίρεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: «STOP» στο λιανεμπόριο από τους ειδικούς – Εισηγούνται νέα παράταση του lockdown!

Την Πέμπτη (10/12) δημιουργήθηκε μεγάλη σύγχυση, καθώς υπήρξαν συγκεχυμένες πληροφορίες όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Από την πλευρά του το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας με ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε γνωστό, πως τα κομμωτήρια θα ανοίξουν μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ωστόσο λίγο αργότερα ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στο συγκεκριμένο θέμα τόνισε τα εξής: «Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο έχει κάνει μια ανακοίνωση αλλά κακώς έκανε ανακοίνωση. Δεν υπάρχει ακόμα καμία απόφαση».

Όπως όλα δείχνουν βρέθηκε η χρυσή τομή και τελικά οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο θα σηκώσουν ρολά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οριστικό: Τη Δευτέρα ανοίγουν τα κομμωτήρια!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.