ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οριστικό: Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε κατάργηση αργίας των Τριών Ιεραρχών

Θα γίνονται και μαθήματα
Οριστικό: Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε κατάργηση αργίας των Τριών Ιεραρχών

Τέλος η ημέρα αργίας των Τριών Ιεραρχών και επισήμως καθώς το υπουργείο Παιδείας ενημερώνει και ότι κανονικά θα λειτουργεί το σχολείο κατά την ημέρα της εορτής, όπως ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση.

Επίσημα μπαίνει τέλος στην Αργία των Τριών Ιεραρχών στα σχολεία.

Κανονικά θα λειτουργεί το σχολείο κατά την ημέρα της εορτής των Τριών Ιεραρχών, όπως ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση το υπουργείο Παιδείας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ρύθμιση που περιλαμβάνεται στο σχέδιο νόμου για τους ΕΛΚΕ και τη νέα ΑΔΙΠ, «η 30η Ιανουαρίου κάθε έτους, ημέρα της εορτής των Τριών Ιεραρχών, αποκαθίσταται ως ημέρα πραγματοποίησης εορταστικών εκδηλώσεων προς τιμήν των τριών Αγίων και της Παιδείας, καθώς και όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Καταιγίδες, χαλάζι και ισχυροί άνεμοι

«Κατά τα λοιπά, το σχολείο θα λειτουργεί κανονικά και θα πραγματοποιείται το ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθημάτων της ημέρας», διευκρίνισε το υπουργείο.

Μάλιστα, τόνισε ότι τα αυτό θα αποτυπωθεί κατά την επεξεργασία του νομοσχεδίου στη Βουλή.

Σημειώνεται ότι η εν λόγω ρύθμιση αφορά, τόσο την πρωτοβάθμια, όσο και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, δημόσια και ιδιωτική.

Τέλος λοιπόν η επίσημη αργία των Τριών Ιερaρχών στα σχολεία, όπως άλλωστε είχε αποτυπωθεί στο σχετικό σχέδιο νόμου που πήγε στη Βουλή.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οριστικό: Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε κατάργηση αργίας των Τριών Ιεραρχών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.