ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ορκίστηκαν τα νέα μέλη της κυβέρνησης

Ορκίστηκαν τα νέα μέλη της κυβέρνησης ενώπιον της προέδρου της Δημοκρατίας και παρουσία του πρωθυπουργού. Από τον επίσκοπο Ωραιών Φιλόθεο ορκίστηκαν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκος Ταγαράς. Με πολιτικό όρκο ο υφυπουργός Εργασίας και...
Ορκίστηκαν τα νέα μέλη της κυβέρνησης

Ορκίστηκαν τα νέα μέλη της κυβέρνησης ενώπιον της προέδρου της Δημοκρατίας και παρουσία του πρωθυπουργού.

Από τον επίσκοπο Ωραιών Φιλόθεο ορκίστηκαν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκος Ταγαράς.

Με πολιτικό όρκο ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Παναγιώτης Τσακλόγλου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ορκίστηκαν τα νέα μέλη της κυβέρνησης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.