ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Oruc Reis: Έλαβαν δράση τα γαλλικά Rafale

Oruc Reis: Πάνω από την κυπριακή ΑΟΖ πέταξαν δύο γαλλικά μαχητικά αεροσκάφη.
Oruc Reis: Έλαβαν δράση τα γαλλικά Rafale

Oruc Reis: Πάνω από την κυπριακή ΑΟΖ πέταξαν δύο γαλλικά μαχητικά αεροσκάφη.

Η παρουσία των Rafale εντάσσεται στο πλαίσιο της αμυντικής συνεργασίας Κύπρου – Γαλλίας και όσων συμφωνήθηκαν μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και του Γάλλου Προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν πρόσφατα στο Παρίσι.

Τα δύο μαχητικά τύπου “Rafale” συνοδεύονται από μεταγωγικό της Γαλλικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Τα δύο αεροσκάφη έφθασαν στην Κύπρο τη Δευτέρα το απόγευμα λίγο μετά τις 17:30 και εγκαταστάθηκαν στην αεροπορική βάση Ανδρέας Παπανδρέου στην Πάφο. Τα Rafale αναχωρούν σήμερα.

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας ενημέρωσε χθες τον πρόεδρο Αναστασιάδη για την κατάσταση που επικρατεί στην υφαλοκρηπίδα και την ΑΟΖ της Ελλάδας, ενώ υπήρξε συντονισμός των δύο ηγετών για τα περαιτέρω μέτρα που πρέπει να ληφθούν για αντιμετώπιση της τουρκικής προκλητικότητας στην Ανατολική Μεσόγειο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Oruc Reis: Έλαβαν δράση τα γαλλικά Rafale», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.