ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Oruc Reis: Όλες οι προετοιμασίες των Ενόπλων Δυνάμεων – Το τείχος προστασίας (vids)

Χωρίς να τηρήσει ούτε τα προσχήματα, ο Ταγίπ Ερντογάν, αθέτησε την υπόσχεση που είχε δώσει στην Άγκελα Μέρκελ και προχώρησε σε νέα πρόκληση κατά της Ελλάδας, παρατείνοντας την ισχύ της Νavtex. H Αθήνα αντέδρασε αποφασιστικά στις ενέργειες των Τούρκων με το Oruc Reisμε δική της Navtex σε όλο το εύρος της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στην Ανατολική...
Oruc Reis: Όλες οι προετοιμασίες των Ενόπλων Δυνάμεων – Το τείχος προστασίας (vids)

Χωρίς να τηρήσει ούτε τα προσχήματα, ο Ταγίπ Ερντογάν, αθέτησε την υπόσχεση που είχε δώσει στην Άγκελα Μέρκελ και προχώρησε σε νέα πρόκληση κατά της Ελλάδας, παρατείνοντας την ισχύ της Νavtex.

H Αθήνα αντέδρασε αποφασιστικά στις ενέργειες των Τούρκων με το Oruc Reisμε δική της Navtex σε όλο το εύρος της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στην Ανατολική Μεσόγειο, με αεροναυτικά γυμνάσια με δυνάμεις των ΗΠΑ, της Γαλλίας, της Ιταλίας και των Αραβικών Εμιράτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χρυσοχοΐδης: «Εντός 8 μηνών ο νέος φράχτης στον Έβρο – Παραμένει η απειλή εισβολής» (vid)

Έτσι το ελληνικό Πεντάγωνο δεν φάνηκε να αιφνιδιάζεται από την παράταση τους τουρκικής Navtex και μάλιστα είχε έτοιμες τις επόμενες κινήσεις του ως απάντηση προς την προκλητικότητα της Άγκυρας.

Την ίδια ώρα η Γερμανία εκφράζει την ανησυχία και τη λύπη της για τις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας.

Στο μεταξύ ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδη έκανε γνωστό ότι εντός 8 μηνών ο νέος φράχτης στον Έβρο θα είναι έτοιμος, ένα έργο το οποίο θα κοστίσει 62 εκατομμύρια ευρώ. Στόχος να αποτραπεί προσπάθεια εισβολής μεταναστών από τα χερσαία σύνορα, κάτι που επιθυμεί η κυβέρνηση Ερντογάν.

Άλλωστε το θέμα της λαθρομετανάστευσης αποτελεί ένα από τα κορυφαία προβλήματα για την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, με τις συνέπειες στην ελληνική κοινωνία να είναι τεράστιες και σε πολλά επίπεδα.

Oruc Reis: Δείτε τα σχετικά ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Oruc Reis: Όλες οι προετοιμασίες των Ενόπλων Δυνάμεων – Το τείχος προστασίας (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.