ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Oruc Reis: Πού να έρθει και η αεροπορία (vid)

Αρκετά περίεργες μέρες είναι αυτές που διανύουμε, με την κόντρα που υπάρχει με την Τουρκία λόγω Oruc Reis να φουντώνει. Αυτοί που από την αρχή της όλης κατάστασης βρίσκονται στην πρώτη… γραμμή, είναι φυσικά οι Έλληνες πιλότοι, που δείχνουν το υψηλό φρόνημα που διαθέτουν. Μιλάμε για ανθρώπους που δίνουν καθημερινό αγώνα με τις συνεχόμενες παραβιάσεις...
Oruc Reis: Πού να έρθει και η αεροπορία (vid)

Αρκετά περίεργες μέρες είναι αυτές που διανύουμε, με την κόντρα που υπάρχει με την Τουρκία λόγω Oruc Reis να φουντώνει.

Αυτοί που από την αρχή της όλης κατάστασης βρίσκονται στην πρώτη… γραμμή, είναι φυσικά οι Έλληνες πιλότοι, που δείχνουν το υψηλό φρόνημα που διαθέτουν.

Μιλάμε για ανθρώπους που δίνουν καθημερινό αγώνα με τις συνεχόμενες παραβιάσεις στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Και φυσικά μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για τους καλύτερους πιλότους του ΝΑΤΟ, έχοντας βραβευτεί πάρα πολλές φορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Kemal Reis: Η απίστευτη δικαιολογία των Τούρκων για την αποχώρησή του μετά τη «ζημιά» από το «Λήμνος» (vid)

Έτσι, είναι πάντα στο καθήκον, ωστόσο δεν ξεχνούν τους πολίτες και τις δύσκολες στιγμές που περνούν, αγωνιώντας και στίζοντας με κάθε τους δύναμη και προσευχή τις δυνάμεις της χώρας.

Οι πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας χαιρετούν αποφάσισαν να χαιρετήσουν τους πολίτες σε ένα πολύ συγκινητικό βίντεο.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν στην παραλία Κρυονέρι, του δήμου Νότιας Κυνουρίας στην Αρκαδία, δύο αεροσκάφη που κάνοντας κύκλους μέσα στον μικρό όρμο, έδειξαν πως πάντα βρίσκονται στο πλευρό τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Oruc Reis: Πού να έρθει και η αεροπορία (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.