ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Oscars 2019 Winners: Έφαγε… τούμπα ο νικητής του Α’ ανδρικού ρόλου Rami Malek

Όπως η Τζένιφερ Λόρενς το 2013 έπεσε ανεβαίνοντας στην σκηνή, ο πρωταγωνιστής του Bohemian Rapsody έπεσε λίγο πριν το τέλος της βραδιάς
Oscars 2019 Winners: Έφαγε… τούμπα ο νικητής του Α’ ανδρικού ρόλου Rami Malek

Ένα μεγάλο βραβείο και ένα… απρόοπτο έκρυβε η τελετή απονομής των 91ων Oscars για τον Rami Malek.

Πήρε το Oscar Α’ ανδρικού ρόλου για την ταινία Bohemian Rapsody, όπου υποδύθηκε τον Φρέντι Μέρκιουρι, όμως λίγο πριν το τέλος της βραδιάς είχε ένα ατύχημα, καθώς έπεσε από την σκηνή.

Αμέσως έσπευσαν να τον βοηθήσουν συνάδελφοί του που βρίσκονταν κοντά του, αλλά και οι υπεύθυνοι για τις πρώτες βοήθειες του θεάτρου Kodak που γινόταν η τελετή.

Ο ίδιος δεν φάνηκε να φοβάται και με διάφορες γκριμάτσες προσπάθησε να διασκεδάσει το ατύχημα, γεγονός είναι πάντως πως χρειάστηκε λίγο χρόνο για να ηρεμήσει.

Έχασε έτσι τα πρώτα φωτογραφικά στιγμιότυπα που παραδοσιακά τραβούν οι παπαράτσι από τους νικητές των βραβείων των ηθοποιών.

πηγή: protothema.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Oscars 2019 Winners: Έφαγε… τούμπα ο νικητής του Α’ ανδρικού ρόλου Rami Malek», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.