ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όταν ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ ήταν… η διαφήμιση του ΑΒ με τη Γιορτή του Πατέρα

Ένα ποστάρισμα στα social media με αφορμή την ημέρα του Πατέρα από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος» σήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Πιο χαρακτηριστική αυτή του Τσάρτα. Ωστόσο ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ το είχε κάνει πολύ πιο πριν.  Μπορεί κάποιοι να μην πήραν με τόσο καλό μάτι τη δημοσίευση στα social media της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ,...
Όταν ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ ήταν… η διαφήμιση του ΑΒ με τη Γιορτή του Πατέρα

Ένα ποστάρισμα στα social media με αφορμή την ημέρα του Πατέρα από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος» σήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Πιο χαρακτηριστική αυτή του Τσάρτα. Ωστόσο ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ το είχε κάνει πολύ πιο πριν. 

Μπορεί κάποιοι να μην πήραν με τόσο καλό μάτι τη δημοσίευση στα social media της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, ωστόσο ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ είχε δείξει την αγάπη που έχει για την κόρη του από το 1996.

Ντυμένος και βαμμένος, όπως ακριβώς και στη διαφήμιση του ΑΒ, ο γνωστός ηθοποιός δεν ντρέπεται να δείξει ότι η κόρη του τον κάνει ότι θέλει και εκείνος το απολαμβάνει.

Δείτε εδώ τη σχετική φωτογραφία:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Όταν ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ ήταν… η διαφήμιση του ΑΒ με τη Γιορτή του Πατέρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.