ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όταν ο Χαρδαλιάς έλεγε να πάμε στην εκκλησία (vid)

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο
Όταν ο Χαρδαλιάς έλεγε να πάμε στην εκκλησία (vid)

«Η ατομική προσευχή δεν προβλέπεται στους κατ’ εξαίρεση λόγους μετακίνησης, άρα οι εκκλησίες είναι κλειστές για το κοινό» τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς σε μία από τις ενημερώσεις του για τον κορoνοϊό.

Με αφορμή τις διευκρινιστικές δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Σεβ. Μητροπολίτη Ναυπάκτου κ. Ιεροθέου, ο οποίος τόνισε ότι «η Ιερά Σύνοδος δεν προτρέπει κανέναν πιστό να έλθει στην Εκκλησία».

Επίσης ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας έχει σχολιάσει και τις δηλώσεις του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, ο οποίος είχε πει: «μένουμε σπίτι από αγάπη, γιατί προτάσσουμε το εμείς από το εγώ».

«Είναι μία θυσία που πρέπει να κάνουμε για το κοινό καλό αυτή τη στιγμή, δεν πρέπει να διακυβευθεί η εθνική προσπάθεια. Το κερί μας στην εκκλησία θα το ανάψουμε όταν τελειώσει αυτή η πρωτοφανής κρίση για όλους» – συμπλήρωσε σε άλλο σημείο.

Από το 2003 έως το 2014 ο Χαρδαλιάς διετέλεσε δήμαρχος Βύρωνα και σε μία από τις ομιλίες του μετέφερε στους πολίτες την «οδηγία» για μαζική παρουσία στις εκκλησίες κατά την περίοδο του Πάσχα.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

Χαρδαλιάς – Πάσχα: «Δεν θα πάμε στα χωριά, δεν θα σουβλίσουμε, δεν θα πάμε στην εκκλησία» (vid)

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Όταν ο Χαρδαλιάς έλεγε να πάμε στην εκκλησία (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.