ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης κορόιδευε κάτοικο που του έλεγε πως η θάλασσα θα καταπιεί το λιμάνι της Μαραθόπολης

Άλλη μία καταστροφή και κρατικά χρήματα στο «καλάθι των αχρήστων». Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το καλοκαίρι κορόιδευε κάτοικο, που τον είχε προειδοποιήσει.
Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης κορόιδευε κάτοικο που του έλεγε πως η θάλασσα θα καταπιεί το λιμάνι της Μαραθόπολης

Το καλοκαίρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να ευλογήσει τα γένια του κορόιδευε κάτοικο, που του είπε πως η θάλασσα θα καταπιεί το λιμάνι της Μαραθόπολης.

Τελικά, όπως συμβαίνει στην πλειοψηφία των… προβλέψεων του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ, έπεσε πανηγυρικά έξω αφού με την πρώτη κακοκαιρία «πνίγηκε» το λιμάνι…

Ας πάρουμε, όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιθεώρησε τα έργα ανάπτυξης του αλιευτικού καταφυγίου στο λιμάνι του Μαράθου και ένας κάτοικος της περιοχής του είπε χαρακτηριστικά: «Το έργο που κάνετε στο λιμάνι του Μαράθου θα το πάρει η θάλασσα. Το έργο έχει ξεκινήσει λάθος. Πρώτα έπρεπε να κατασκευαστεί “μπαστούνι” προστασίας των ακτών και έπειτα να προχωρήσουν τα έργα εντός του λιμένα. Ελάτε τον Οκτώβριο να δείτε εάν θα υπάρχει λιμάνι. Θα το έχει πάρει η θάλασσα», είχε πει ο κάτοικος στον πρωθυπουργό.

Ο τελευταίος τον… κορόιδεψε, λέγοντάς του ότι θα πάει τον Οκτώβριο και εάν δεν έχει πάρει το λιμάνι η θάλασσα τότε θα πρέπει να τον κεράσει μια μπύρα.

Τελικά, λίγους μήνες αργότερα η θάλασσα «κατάπιε» το λιμάνι του Μαράθου, όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ στη Μεσσηνία, με το gargalianoionline.gr να δημοσιεύει βίντεο και εικόνες από την καταστροφή και τα χαμένα κρατικά χρήματα…

Δείτε χαρακτηριστικά πλάνα:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης κορόιδευε κάτοικο που του έλεγε πως η θάλασσα θα καταπιεί το λιμάνι της Μαραθόπολης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.