Κυριάκος Μητσοτάκης

Άλλη μία καταστροφή και κρατικά χρήματα στο «καλάθι των αχρήστων». Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το καλοκαίρι κορόιδευε κάτοικο, που τον είχε προειδοποιήσει.

Το καλοκαίρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να ευλογήσει τα γένια του κορόιδευε κάτοικο, που του είπε πως η θάλασσα θα καταπιεί το λιμάνι της Μαραθόπολης.

Τελικά, όπως συμβαίνει στην πλειοψηφία των… προβλέψεων του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ, έπεσε πανηγυρικά έξω αφού με την πρώτη κακοκαιρία «πνίγηκε» το λιμάνι…

Ας πάρουμε, όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιθεώρησε τα έργα ανάπτυξης του αλιευτικού καταφυγίου στο λιμάνι του Μαράθου και ένας κάτοικος της περιοχής του είπε χαρακτηριστικά: «Το έργο που κάνετε στο λιμάνι του Μαράθου θα το πάρει η θάλασσα. Το έργο έχει ξεκινήσει λάθος. Πρώτα έπρεπε να κατασκευαστεί “μπαστούνι” προστασίας των ακτών και έπειτα να προχωρήσουν τα έργα εντός του λιμένα. Ελάτε τον Οκτώβριο να δείτε εάν θα υπάρχει λιμάνι. Θα το έχει πάρει η θάλασσα», είχε πει ο κάτοικος στον πρωθυπουργό.

Ο τελευταίος τον… κορόιδεψε, λέγοντάς του ότι θα πάει τον Οκτώβριο και εάν δεν έχει πάρει το λιμάνι η θάλασσα τότε θα πρέπει να τον κεράσει μια μπύρα.

Τελικά, λίγους μήνες αργότερα η θάλασσα «κατάπιε» το λιμάνι του Μαράθου, όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ στη Μεσσηνία, με το gargalianoionline.gr να δημοσιεύει βίντεο και εικόνες από την καταστροφή και τα χαμένα κρατικά χρήματα…

Δείτε χαρακτηριστικά πλάνα: