ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όταν ο Mad Clip δήλωνε: «Είμαι γκαζάκιας, μου αρέσει η μ@@@κία – Έχω πιο γρήγορο αμάξι απ’ το περιπολικό»

Τραγική ειρωνεία για τον Mad Clip, με την ταχύτητα να του στερεί τη ζωή.
Όταν ο Mad Clip δήλωνε: «Είμαι γκαζάκιας, μου αρέσει η μ@@@κία – Έχω πιο γρήγορο αμάξι απ’ το περιπολικό»

Ο Mad Clip σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 2/9 σε σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με το μεγάλο πάθος του να του στερεί τελικά τη ζωή.

Φυσικά, πρόκειται για την ταχύτητα, την οποία αγαπούσε με πάθος και δε δίσταζε να το λέει δημόσια. Τον Φλεβάρη ο Mad Clip είχε απασχολήσει τα Μέσα για ένα περιστατικό καταδίωξης από την ΔΙΑΣ.

Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ εκείνο το βράδυ του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο γιατί φέρεται να πέρασε κόκκινο φανάρι αλλά ο Mad Clip τους αγνόησε και ακολούθησε καταδίωξη α λα Τζέιμς Μποντ.

Κατά την διάρκεια της καταδίωξης ο Mad Clip παραβίασε τέσσερα κόκκινα φανάρια οδηγώντας γρήγορα και επικίνδυνα με αυτοκίνητο ΙΧ Porche, μέχρι που οι αστυνομικοί τον εγκλώβισαν και τον συνέλαβαν ενώ επίσης δεν διέθετε κατάλληλο χαρτί μετακίνησης.

Λίγο μετά το συμβάν στο βίντεο – απάντηση ο τράπερ παραδέχεται ότι έγινε καταδίωξη και δήλωσε ότι «Είμαι γκαζάκιας…μου αρέσει η μ@λ@κια να την κάνω…».

Όπως είπε «έτρεχα ναι… με κυνηγούσε το περιπολικό και επειδή το αυτοκίνητό μου είναι γρήγορο, ξέφυγα. Όταν βγήκα στην έξοδο του Ταύρου, έπεσα πάνω σε άνδρες της ΔΙ.Α.Σ. αλλά δεν θα ρίσκαρα να τρέχω στα στενά ώστε και το αυτοκίνητό μου να σπάσω αλλά και να βάλω σε κίνδυνο τη ζωή του κάθε πολίτη».

Διέψευσε ότι πέρασε κόκκινα φανάρια και μάλιστα λέει ότι σταμάτησε εκεί στον Ταύρο και τον συνόδευσαν οι αστυνομικοί στο Τμήμα του Μοσχάτου.

Αναλυτικά το μήνυμά του μέσω Instagram:

Διαβάστε επίσης:

Mad Clip: Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο του δυστύχημα (pics)

Mad Clip: Τα stories στο instagram πριν το θανατηφόρο τροχαίο – Ήταν σε γάμο φίλου του

Κορονοϊός – Εμβόλια Κωνσταντίνος Αρβανίτης: «Από 150 θανάτους το χρόνο από εμβόλια, η Αμερική… τρέχει με 20.440»!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Όταν ο Mad Clip δήλωνε: «Είμαι γκαζάκιας, μου αρέσει η μ@@@κία – Έχω πιο γρήγορο αμάξι απ’ το περιπολικό»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.