ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ουρές και ταλαιπωρία για ένα rapid test – Το κράτος εκδικείται με «καψόνι» τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους

Η κυβέρνηση ταλαιπωρεί σκόπιμα τους μη εμβολιασμένους πολίτες, αναγκάζοντας τους να ξοδεύουν πολύτιμο χρόνο περιμένοντας σε ουρές για να κάνουν ένα rapid test.
Ουρές και ταλαιπωρία για ένα rapid test – Το κράτος εκδικείται με «καψόνι» τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους

Σε μεγάλη ταλαιπωρία υποβάλλονται από ένα εκδικητικό κράτος, οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα που θα πρέπει να κάνουν ένα rapid test (ή 2 ανάλογα με τον κλάδο) την εβδομάδα, πληρώνοντας 40 ή 80 ευρώ τον μήνα από την τσέπη τους.

Στο ξεκίνημα της εφαρμογής των νέων μέτρων που ταλαιπωρούν τους εργαζόμενους, παρατηρήθηκαν μεγάλες ουρές έξω από διαγνωστικά κέντρα, από ανθρώπους που περίμεναν να κάνουν το τεστ.

Μάλιστα μερικές φορές ο χρόνος αναμονής στις ουρές, έφτανε μέχρι και τη μία ώρα.

Φορολογούμενοι πολίτες, αποκλείονται από τη μέριμνα της δημόσιας υγείας λόγω των παράλογων μέτρων της κυβέρνησης Μητσοτάκη και αναγκάζονται να εξυπηρετηθούν πληρώνοντας ιδιώτες. Ό, τι έχει απομείνει από τη δημόσια υγεία, σαλαμοποιείται και γίνεται σιγά – σιγά «προνόμιο» μόνο όσων συμμορφώνονται με τους έμμεσους ή άμεσους εκβιασμούς της κυβέρνησης.

Από χθες 13 Σεπτεμβρίου, τα δωρεάν τεστ στις δημόσιες δομές διάγνωσης Covid – 19, προβλέπονται μόνο για εμβολιασμένους και συμπτωματικούς πολίτες. Οι ανεμβολίαστοι χωρίς συμπτώματα, αποκλείονται.

Βιοπαλαιστές εργαζόμενοι, αναγκάζονται από μια προκλητική κυβέρνηση που επιχειρεί να πατρονάρει τους πολίτες, να ξοδεύουν τον ήδη λιγοστό και πολύτιμο χρόνο τους, για να στέκονται σε ουρές που αποτελούν ντροπή για το κράτος πρόνοιας. Έρχεται χειμώνας και οι μη εμβολιασμένοι θα είναι αναγκασμένοι να στήνονται σε ουρές, εκτεθειμένοι στο κρύο και τα καιρικά φαινόμενα και κατά τα άλλα η κυβέρνηση ενδιαφέρεται για την δημόσια υγεία…

Αυτή την Ελλάδα θέλουν να δημιουργήσουν; Από τη μια δωροκάρτες, δωρεάν gigabytes, ψευτοπρονόμια, και από την άλλη ουρές ντροπής σε πολίτες που τους μεταχειρίζεται το κράτος όπως γινόταν σε σκοτεινά καθεστώτα περασμένων εποχών; Πόσο περήφανοι είναι γι’ αυτό το κατάντημα της δημοκρατίας;

Εφαρμόζοντας μέτρα μίσους κατά των πολιτών. Με κατάχρηση εξουσίας και επενδύοντας στην ταλαιπωρία ώστε να εξαναγκάσει εκβιαστικά κάποιον που κρίνει πως δεν θέλει ένα αδοκίμαστο στο χρόνο σκεύασμα στον οργανισμό του.

Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα τέλος στο «καψόνι» που πραγματοποιεί προς τους πολίτες που υποτίθεται πως εκπροσωπεί και υπηρετεί.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ουρές και ταλαιπωρία για ένα rapid test – Το κράτος εκδικείται με «καψόνι» τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.