ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ούτε Τσιόδρας, ούτε Μαγιορκίνης! Αυτός είναι ο νέος λοιμωξιολόγος

O Σωτήρης Τσιόδρας δεν θα βρεθεί στη σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό η οποία πραγματοποιείται πλέον κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Αλλά στη θέση του δεν θα είναι ούτε ο νεαρός καθηγητής Γκίκας Μαγιορκίνης που είχε ορισθεί επίσης από το Μέγαρο Μαξίμου για να ενημερώνει το κοινό. Όπως είχε γίνει επισήμως γνωστό, όταν επανήλθε η ενημέρωση...
Ούτε Τσιόδρας, ούτε Μαγιορκίνης! Αυτός είναι ο νέος λοιμωξιολόγος

O Σωτήρης Τσιόδρας δεν θα βρεθεί στη σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό η οποία πραγματοποιείται πλέον κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Αλλά στη θέση του δεν θα είναι ούτε ο νεαρός καθηγητής Γκίκας Μαγιορκίνης που είχε ορισθεί επίσης από το Μέγαρο Μαξίμου για να ενημερώνει το κοινό.

Όπως είχε γίνει επισήμως γνωστό, όταν επανήλθε η ενημέρωση δυο φορές την εβδομάδα ότι στη θέση του λοιμωξιολόγου Σωτήρη Τσιόδρα, όταν απουσίαζε θα τον αντικαταστούσε ο επιδημιολόγος Γκίκας Μαγιορκίνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Νεκρός 75χρονος στη Λάρισα -279 τα θύματα

Ωστόσο ο επίκουρος καθηγητής του ΕΚΠΑ βρίσκεται στα Κύθηρα και έτσι ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Χαράλαμπος Γώγος θα είναι σήμερα στη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό.

Στην ενημέρωση θα συμμετάσχει κανονικά και ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ούτε Τσιόδρας, ούτε Μαγιορκίνης! Αυτός είναι ο νέος λοιμωξιολόγος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.