ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οβίδα του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου στο Σύνταγμα – Αποκλείστηκε η περιοχή

Οβίδα από την εποχή του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης στο Σύνταγμα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια εργασιών της ΕΥΔΑΠ, το συνεργείο εντόπισε την οβίδα στη συμβολή των οδών Νίκης και Ερμού και κάλεσε τις αρμόδιες αρχές. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Απίστευτες ουρές στις τράπεζες – Χωρίς κανένα μέτρο προστασίας Το...
Οβίδα του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου στο Σύνταγμα – Αποκλείστηκε η περιοχή

Οβίδα από την εποχή του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης στο Σύνταγμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια εργασιών της ΕΥΔΑΠ, το συνεργείο εντόπισε την οβίδα στη συμβολή των οδών Νίκης και Ερμού και κάλεσε τις αρμόδιες αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Απίστευτες ουρές στις τράπεζες – Χωρίς κανένα μέτρο προστασίας

Το γεγονός προκάλεσε συναγερμό, και κλήθηκαν τα Τμήματα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της ΕΛΑΣ και της Εξουδετέρωσης Βομβών σου Στρατού. Η περιοχή στο Σύνταγμα έχει αποκλειστεί από άνδρες της Ομάδας Δίας, ενώ το έργο των αρχών διευκολύνει το γεγονός ότι η κίνηση είναι μικρότερη λόγω της πανδημίας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οβίδα του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου στο Σύνταγμα – Αποκλείστηκε η περιοχή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.