ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάγκαλος: Όποιος κραδαίνει όπλο να πυροβολείται από την αστυνομία

«Εγώ είμαι της άποψης όποιος κραδαίνει όπλο να πυροβολείται από την αστυνομία όπως συμβαίνει στις ΗΠΑ και τις σκανδιναβικές χώρες», ανέφερε ο Θ.Πάγκαλος
Πάγκαλος: Όποιος κραδαίνει όπλο να πυροβολείται από την αστυνομία

Υπέρ της άποψης «όποιος κραδαίνει όπλο να πυροβολείται, όπως συμβαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες» τάχθηκε ο Θεόδωρος Πάγκαλος με αφορμή την υπόθεση του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

«Είχε όπλο ή δεν είχε; Εγώ είμαι της άποψης όποιος κραδαίνει όπλο να πυροβολείται από την αστυνομία όπως συμβαίνει στις ΗΠΑ και τις σκανδιναβικές χώρες» είπε χαρακτηριστικά.

Παρατήρησε, παράλληλα, ότι «αυτός ο ο νέος πήγε να βάλει την Ελληνική σημαία. Μα έχω βρει στο διαδίκτυο φωτογραφίες από τους Βουλιαράτες από 25η Μαρτίου και οι δρόμοι είναι γεμάτοι από ελληνικές σημαίες μέχρι αηδίας».

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών σχολιάζοντας τις προκλήσεις των Τούρκων για το Αιγαίο τις χαρακτήρισε «πάγιες» συμπληρώνοντας ότι «απλά εμείς το ξεχνάμε γιατί είμαστε η χώρα της φαιδρής πορτοκαλιάς. Έχουμε φαιδρό πνευματικό κόσμο συμπεριλαμβανομένων των δημοσιογράφων».

Ερωτηθείς για τη στάση που θα πρέπει να κρατήσει η Ελλάδα ο Θεόδωρος Πάγκαλος απάντησε «εγώ θα έλεγα να μην τους δοκιμάσουμε γιατί η Τουρκία είναι μια μεγάλη δύναμη, αυτό πρέπει να το παραδεχθούμε, αλλά η ανθρώπινη ζωή δεν έχει ίδια αξία στην Ελλάδα και την Τουρκία. Η Τουρκία είναι μια χώρα του 3ου κόσμου οπου σφάζουν χιλιάδες ανθρώπων χωρίς να τους πει κανείς κάτι».

«Η Ελλάδα πρέπει να απαντά διεθνώς σε διπλωματικό επίπεδο. Όλοι οι χειρισμοί για την Τουρκία θα έπρεπε να αποφασίζονται από ένα εθνικό συμβούλιο εξωτερικής πολιτικής» πρόσθεσε ο κ. Πάγκαλος.

Τόνισε, δε, ότι κατά τον ίδιο «δεν είμαστε ισχυρός παίχτης με ασθενή οικονομία. Αυτές είναι απόψεις Ελληναράδων που φωνάζουν πιο δυνατά από άλλους και γι΄ αυτό ακούγονται» προσθέτοντας ότι «η Ελλάδα δεν αντιμετώπισε ποτέ αποτελεσματικά την Τουρκία χωρίς συμμαχίες από το Βορρά».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάγκαλος: Όποιος κραδαίνει όπλο να πυροβολείται από την αστυνομία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.