ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παγκόσμιο υγειονομικό φακέλωμα ζήτησε ο Τόνι Μπλερ από το Νταβός: «Πρέπει να ξέρουμε ποιος είναι εμβολιασμένος και ποιος όχι»

Προωθούν μια υπερεθνική υγειονομική χούντα - Ένα παγκόσμιο ψηφιακό μητρώο εμβολιασμένων ζήτησε ο Τόνι Μπλερ στο συνέδριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ
Παγκόσμιο υγειονομικό φακέλωμα ζήτησε ο Τόνι Μπλερ από το Νταβός: «Πρέπει να ξέρουμε ποιος είναι εμβολιασμένος και ποιος όχι»

Τόνι Μπλερ – WEF: Σε ένα παγκόσμιο υγειονομικό φακέλωμα όλων των λαών στοχεύει η «ελίτ» της Νέας Τάξης Πραγμάτων, επιχειρώντας να «κεφαλαιοποιήσει» επιπλέον οφέλη από τα όσα κατάφερε στην διετία της πανδημίας και να αποκομίσει ακόμη περισσότερη εξουσία μέσω του τρομο-αφηγήματος της «απειλής» νέων πανδημιών.

Ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός και υπερ – διεθνιστής Τόνι Μπλερ o οποίος είχε αποκαλέσει δημοσίως «ηλίθιους» όσους πολίτες άσκησαν το συνταγματικό τους δικαίωμα να μην δεχθούν το πειραματικό mRNA σκεύασμα των φαρμακευτικών, βρέθηκε στο ετήσιο συνέδριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός και δήλωσε πως πρέπει να δημιουργηθεί ένα διεθνές μητρώο εμβολιασμών που θα καταγράφει ψηφιακά ποιοι θα δεχθούν τις ατελείωτες δόσεις από μελλοντικά εμβόλια για… μελλοντικές πανδημίες!

Να δημιουργηθεί δηλαδή μια διεθνής βάση δεδομένων που θα καταχωρεί και θα πιστοποιεί ψηφιακά ποιοι πολίτες είναι υγειονομικά «καθαροί» και υπάκουοι στις απολυταρχικές υποχρεωτικότητες, και ποιοι είναι «απείθαρχοι» και «επικίνδυνοι», ούτως ώστε να καθιερωθούν τα πλαίσια για πολίτες δύο ταχυτήτων, με συνταγματικά «προνόμια» στους μεν και κυρώσεις άλλα και περιορισμούς στους δε. Είναι γνωστό άλλωστε πως ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Κλάους Σβαμπ, έχει δηλώσει θιασώτης της τεχνοφασιστικής κυβέρνησης της Κίνας, η οποία ήδη εφαρμόζει σε μεγάλο βαθμό το υγειονομικό μοντέλο που εισηγήθηκε ο Τόνι Μπλερ.

Ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός ουσιαστικά ζητά να εφαρμοστεί ό,τι έγινε ως πρόβα τζενεράλε και στην περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού, μόνο που τώρα επιδιώκουν να καθιερωθεί σε συντονισμένο και παγκόσμιο επίπεδο και όχι μέσω διαφορετικής υγειονομικής πολιτικής για κάθε χώρα όπως έγινε στην διετία 2020 – 2022.

Έτσι θα διασφαλιστεί και η θεσμική οδός για μόνιμη, σίγουρη και σταθερή «πελατεία» για τα μελλοντικά σκευάσματα που θα προωθούνται έπειτα από τα μεγάλα deals των «big pharma» με τις διεφθαρμένες κυβερνήσεις. Και οι επιστημονικές οδηγίες (δηλαδή οι ντιρεκτίβες) θα παραδίδονται στα κράτη υπό την αιγίδα του ΠΟΥ, που το WEF σκοπεύει να του δώσει αρμοδιότητες υπερεξουσίας.

Συγκεκριμένα ο Τόνι Μπλερ είπε: «Πρέπει να γνωρίζουμε ποιος είναι εμβολιασμένος και ποιος όχι. Κάποια από τα εμβόλια που θα έρθουν θα είναι πολλαπλών δόσεων και για λόγους που έχουν να κάνουν με την δημόσια υγεία και την αντιμετώπιση μιας πανδημίας για τα εμβόλια θα πρέπει να έχουμε μία σωστή πλατφόρμα ψηφιακής καταγραφής».

Αλήθεια, από πού πηγάζει η σιγουριά του Τόνι Μπλερ πως θα προκύψουν και άλλες πανδημίες; Πως είναι τόσο βέβαιος για τα εμβόλια που «θα έρθουν» και πως γνωρίζει από τώρα ότι αυτά θα χρειάζονται πολλαπλές δόσεις; Γιατί είναι «κακό» να ακολουθεί η κάθε χώρα την δική της υγειονομική πολιτική; Για ποιο λόγο δεν είναι αρκετό για τις ανάγκες  υγειονομικής επιτήρησης το εθνικό μητρώο εμβολιασμών και πρέπει να μετατραπεί σε παγκόσμιο;

Τι άλλο μαρτυρεί αυτό το αυταρχικό μέτρο παρά την εγκαθίδρυση μια παγκόσμιας δικτατορίας που θα έχει ως πρόσχημα την «διασφάλιση» της δημόσιας υγείας;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παγκόσμιο υγειονομικό φακέλωμα ζήτησε ο Τόνι Μπλερ από το Νταβός: «Πρέπει να ξέρουμε ποιος είναι εμβολιασμένος και ποιος όχι»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.